Oglas
· · Komentari: 1
MRŠAVLJENJE

JEDNODNEVNA dijeta koja pomera granice: Smršajte 2 kilograma sa MLEKO-ČAJ detoks bombom (RECEPT)

Ukoliko ste u škripcu sa vremenom, a potrebno vam je par kilograma manje, mleko-čaj detoks je rešenje.

1643836678_chai-g5e4b64b9a_640.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Zeleni čaj smatra se najkvalitetnijim toplim biljnim napitkom, posebno u regulisanju kilograma i topljenju masnih naslaga kroz proces detoksikacije. Zeleni čaj u procesu mršavljnja dodatnu popularnost stekao je i kroz jednodnevnu mleko-čaj dijetu uz koju možete izgubiti i do 2 kilograma u jednom danu i nakon toga održavati težinu.

Pročitajte još: Fatalan, šarmantan i neverovatno pametan: Da li znate ko je bio prvi BEOGRADSKI PLEJBOJ - Zaveo je tri najlepše Jugoslovenke, pa im slomio srce

Suštinu kombinacije zelenog čaja i mleka je da možete izbaciti i 2 kilograma viška tečnosti iz tela, a dijeta se preporučuje najduže jedan dan, ali ne češće od dva puta mesečno. Kontraindikacije mogu nastati usled netolerancija na mleko, bolesti bubrega i žučne kese i kod niskog pritiska. 

Recept jednodnevne dijete

Sastojci:

  • 1,5 litara domaćeg ili bio nemasnog kravljeg mleka 
  • 2 kašike kvalitetnog zelenog čaja

Pročitajte još: Gde bi trebalo da postavimo policu sa knjigama prema FENG SHUI pravlima? Evo šta donosi negativnu energiju

Priprema detoks napitka:

U prokuvano i ohlađeno mleko do 70 stepeni dodajte 2 kašike zelenog čaja. Poklopite i ostavite da odstoji 20 minuta. Posle procedite i pijte. Ovaj napitak pijte tokom dana po jednu šoljicu na svaka 2 sata.

Pročitajte još: Da li je i vama ovo previše DETINJASTO: Paparaci uslikali Dženifer Lopez, a jedan detalj oko njenog vrata NIKO NIJE OČEKIVAO (FOTO)

Čaj sa mlekom apsorbuje se bolje, jer čaj olakšava varenje mleka, a mleko ublažava efekte kofeina.

U međuvremenu pijte negaziranu izvorsku vodu. Nema unosa dodatne hrane ili pića. Glad nećete osetiti, jer kombinacija mleko-čaj oslobađa organizam osećaja gladi. Vode treba popiti najmanje 2 litra na dan, obavezno, jer je zeleni čaj jak diuretik, a voda kontroliše ravnotežu u organizmu.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas