Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Каћа Грујић се у ТРУДНОЋИ угојила 14 килограма: Избацила је ТРИ намирнице и смршала на потпуно ПРИРОДАН начин

Певачица је противник дијета и изгладњивања

1666278828_Foto-Ataimages.rs-Katarina-Grujic-Pixabay.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Пиxабаy
Oglas

Певачица Катарина Грујић се пре неколико месеци породила. Улога мајке јој веома прија, а после веома кратког периода је успела да поврати своју линију.

Током трудноће се угојила 14 килограма, али је у рекордном времену успела да се смрша.

- Угојила сам се неких 14 килограма у трудноћи што мислим да је сасвим нормално, жена колико год да се угоји у трудноћи је нормално. Шта год да ти се једе треба да једеш. Тако сам и ја радила, али сам ја неко ко воли здраво да се храни, није ми било тешко да скинем килограме, јер сам почела рано да тренирам - рекла је Катарина.

Прочитајте још: Дијета Наташе Беквалац: Смршајте 10 килограма за МЕСЕЦ дана и сачувајте МИШИЋНУ масу

Каћа је противник дијета и изгладњивања, па је из своје исхране избацила три намирнице које задржавају воду и смршала на потпуно здрав начин.

- Нисам поборник дијета и изгладњивања, не бих ни у лудилу по цео дан јела само зелену салату, јер то лоше утиче на здравље. Избацила сам брашно, шећер и со јер задржава воду и смршала сам на потпуно здрав начин - додала је певачица.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas