Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Наташа Беквалац открила како је за кратко време скинула 10 КИЛОГРАМА: "Избацила сам ове намирнице и вишак је нестао"

Певачица је открила како функционише њен режим исхране

1683097241_rozga_koncert_07042023_0128.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Наташа Беквалац важи за једну од најлепших и најзгоднијих певачица. Ипак, као и све жене, она је у једном периоду имала проблема са вишком килограма. За кратко време смршала је са 68 на 58 килограма:

- Избацила сам пециво, кромпир, соју, пасуљ, боранију, тестенину, грашак, пиринач, грицкалице, слаткише и сокове. Воће сам јела само недељом. Тако сам успела да скинем вишак килограма за кратко време - почела је причу за "Информер", па додала:

Смела сам да једем све врсте меса, само нисам смела претерано масно. Чак сам јела јаја на све начине, млечне производе, али нисам претеривала са качкаваљем и фета-сиром. Свеже поврће сам уносла у неограниченим количинама. Највише сам јела купус, зелену салату, краставац, карфиол, броколи, лук и парадајз, као и орашасте плодове. Дневно сам пила по две и по литре воде.

Уместо слаткиша, јела је мед или интегрални кекс:

- Првих шест дана у недељи сам јела све, од салате до меса, а седмог дана за доручак и ручак намирнице са "забрањене листе" попут тестенине, кромпира и пиринча. Слаткише никако не. А кад би ми се пријео неки десерт, узела бих кашику меда или интегрални кекс. После седмог дана све из почетка и тако до жељених резултата.

Тренинзи су постали саставни део њене рутине, а признаје и да јој је физичка активност пријала и за психу:

- Вежбам пет пута недељно по 45 минута. Дан ми почиње доручком са ћеркама Ханом и Катјом. Потом их одвезем у школу и вртић, па одем на тренинг. Када физичка активност постане део вашег дана, престане да вам буде тешко и мрско да вежбате. Нисам од оних који то воле, али када видим шта ми вежбање доноси, не само физички, већ и психички, и не размишљам о прескакању тренинга - закључила је за поменути медиј.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas