Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Желите да изгубите килограме до лета? Ове три једноставне ствари можете радити сваке вечери како бисте убрзали процес мршављења

Ове три ствари могу вам помоћи да дођете до жељене килаже

1678287955_shutterstock_1015768417.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Када је реч о процесу мршављења, најбитнија је контрола уноса калорија, као и физичка активност. Нутрициониста и тренер Мајкл Бол је за "Еат тхис" открио које три не тако комоликоване ствари можете урадити сваке вечери, а које су лако применљиве.

Избегавајте касне вечерње оброке:

- Вероватно сте вец́ чули за овај популарни савет и он је заправо помало контроверзан. Без обзира на време када једете, ваше тело треба да обрађује калорије на исти начин. Међутим, људи који имају тенденцију да једу касније у ноц́, такође имају тенденцију да једу храну богатију калоријама или можда не једу зато што су гладни, вец́ зато што им је досадно - објашњава Бо, па додаје:

- Избегавање да једете касно увече пре спавања је добар начин да не уносите додатне калорије, које вам заиста нису потребне.

Уколико сте баш гладни, овај нутрициниста саветује да поједете храну богату казеин протеином.

- Протеин казеин се спорије вари, тако да ужина пре спавања може дати вашем телу протеин, који може да користи током целе ноц́и, за поправку и изградњу мишиц́а - наставља Мајкл.

Потрудите се да вежбате у право време.

Вежбање непосредно пред одлазак на спавање некада није добра идеја јер можда нећете моћи тако лако да заспите. Мајкл каже да тело наставља да сагорева калорије и након тренинга:

- Дакле, ако правилно одредите време вежбања (као што је касно поподневни тренинг или вечерња шетња), наставиц́ете да сагоревате додатне калорије, током спавања - закључио је.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas