Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ана Ивановић поделила рецепт за оброк пун витамина: Ево шта се налази на њеном столу (ВИДЕО)

Некадашња тенисерка, Ана Ивановић, често проводи време у кухињи

1670239989_profimedia-0726269510.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Ана Ивановић са пратиоцима на друштвеној мрежи Инстаграм често дели детаље из свог дана. Како се годинама професионално бавила тенисом здрав начин живота није јој стран, а избалансирана исхрана је високо позиционирана на листи приоритета.

Некадашња најбоља тенисерка поделила је сада са пратиоцима рецепт за доручак који је често на њеном столу. Њен рецепт подразумева хранљиве материје које су добре и за кожу. Ана је често без шминке, види се да има блистав тен, па би се рекло да њени рецепти имају и те како ефекта.

- Имајте на уму да је снабдевање вашег тела добрим хранљивим материјама добро и за вашу кожу - почела је рецепт.

Прочитајте још: Дијета која је помогла Наташи да скине 10 килограма: Водитељка се придржава ових савета за савршену фигуру

Рецепт за моју чинију за доручак:

  • 1 банана 
  • шака манга
  • Бадемово млеко (колико желите)
  • 1 кашика млевеног лана
  • 1 кашика протеина од ваниле
  • Преливи: семе конопље и путер од бадема (и било који други преливи које волите, ја увек преферирам орашасте укусе)

- Уживајте у здравом доручку - поручила је Ана Ивановић.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas