· · Komentari: 0

Dijeta koja je pomogla Nataši da skine 10 kilograma: Voditeljka se pridržava ovih saveta za savršenu figuru

Poznata voditeljka otrkiva kako je uspela da skine deset kilograma

1670150179_przena.png
Foto: Instagram/printscreen/prakticnazena

Voditeljki emisije "Praktična žena" nakon porođaja ostalo je 10 kilograma viška. Odlučila je da podeli i sa drugim ženama kako joj je to pošlo za rukom. Kada vaga pokaže 60 kilograma, to je "alarm" za Natašu da treba da krene sa mršavljenjem.

Čvrstog je karaktera, te je za domaće medija izjavila da je ništa ne može sprečiti da smrša kada odluči, a najteže joj pada da se odrekne slatkiša.

Pročitajte još: Lepa Brena otkrila kako je izgubila 16 kilograma: "To sam uradila zbog publike"

Voditeljka je najveći problem sa kilogramima imala sa 16 godina, kada je imala skoro 70 kilograma. JEdnom prilikom je izjavila kojih se principa pridržava:

- Najbolje je postepeno mršaviti, duže traje, ali nema jo-jo efekta. Davno sam otkrila kako da najlakše skinem kilograme, a to je da ne mešam ugljene hidrate i proteine. Kada želim brzo da smršam, ne večeram. Naravno, najbolje je ishranu kombinovati sa nekom rekreacijom. Pre nego što sam dobila dvoje dece i počela da radim "Praktičnu ženu", redovno sam trenirala. Međutim, poslednjih nekoliko godina imam previše obaveza i ne stižem na treninge. Moje vežbanje najviše se svodi na trčanje za decom kada smo napolju - otkrila je Nataša svojevremeno za domaće medije.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.