Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

БАКА ДИЈАНИН СПЕЦИЈАЛИТЕТ: Тара и Стефан се увек одушеве када она прекрши Јеленина ПРАВИЛА о исхрани

Без обзира на Јеленин режим исхране намењен деци, бака Дијана им увек спреми посебну посластицу

1708516978_1695471162_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-Instagram-jelenadjokovicndf.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Принтсцреен/ Инстаграм - јеленадјоковицндф
Oglas

Познато је да је Јелена Ђоковић веома посвећена здравој исхрани и да се труди да здраве навике премесе на своју децу. Стефан и Тара се од малих ногу хране здраво, а бака Дијана је једном признала које правило у исхрани својих унука крши.

- Воле моје чувене палачинке. Увек се чује: „Бако, спреми нам палачинке!“, па се онда надмећемо: ‘Које ћете, безглутенске или нормалне’, а Стефан каже: „Бако, нормалне, пусти те безглутенске - испричала је уз осмех Дијана Ђоковић.

Јелена је једном приликом на питање пратиоца на Инстаграму објаснила како се Стефан и Тара хране и на који начин им припрема храну.

- Стефан је имао нормалну исхрану са месом и рибом првих годину и по дана, а онда је прешао на биљну исхрану и много се добро осећа, здрав је, а Тара је од почетка до краја, само на биљној исхрани, хвала Богу никада нисмо имали проблема са њеним здрављем. Деца су потпуно на биљној исхрани, без икаквих проблемчића, једу кромпире као луди и краставце и шаргарепе. Доста им дајем и смутије и зелениш, све то изблендам, нека деца су генији и одмах све једу, моја деца не једу још зелене салате, али не паничим јер им то дајем кроз суплементацију или шејкове. И не пржимо, већ кувамо, једу кувани кромпир или пире - објаснила је Јелена својевремено.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas