Намаз можете да направите и сами у својој кухињи
Oglas
Намаз који је здрав колико и укусан ће бити одличан додатак сендвичима, али и као сос уз тортиља чипс. Лако се прави, а још лакше конзумира!
Састојци:
- 2 шоље леблебија из конзерве
- 2 зрела авокада, ољуштена и без коштица
- 1/3 шоље тахини соса
- ¼ шоље сока од лимете
- 2 чешња белог лука
- -3 кашике маслиновог уља
- ¼ мале кашике кумина
- мало соли
- -1 кашика исецканог першуна за украшавање
- алева паприка
Припрема:
Помешајте све састојке (осим першуна и алеве) у блендеру или процесору за храну и посолите по жељи. Све изблендирајте док не добијете смесу налик на пасту.
Смесу сипајте у чинију за сервирање и украсите першуном и алевом паприком. Пријатно!
(Женски магазин)
БОНУС ВИДЕО
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas