Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Кад пожели брзински оброк који не гоји направи ОВО: Рецепт за издашно јело које Славица Роквић радо спрема укућанима (РЕЦЕПТ/ВИДЕО)

Ужива да кува за своју породицу

1687259964_Rokvic-naslovna-jelo.jpg
Пхото: Инстаграм принтсцреен/ роквиц.славица
Oglas

Нарочито је радује када се сви окупе око породичне трпезе и када је кућа испуњена дечијом грајом и смехом, па јој не пада тешко да спрема оброке кад год јој се за то укаже прилика.

Она води рачуна о томе да јело буде што комплетније, да не гоји, а да даје осећај ситости и наравно, да буде хранљиво.

Рецепт за једно такво јело поделила је једном приликом на Инстаграму, а чим погледате видео, сигурни смо, кренуће вам вода на уста. 

За припрему овог јела потребно је:

батат
броколи
шпаргла
цвекла
бифтек
парадајз
краставац
коријандер
зачини

Количину одређујете сами према томе за колико људи спремате. Поступак припреме погледајте у видеу који је Славица поделила на друштвеној мрежи Инстаграм:

- Обожавам шаренило боја и укуса на тањиру. Данас је један од тих дана када се препуштам осећањима да завладају кухињом. Батат, брокол, шпаргла, цвекла и парче бифтека, парадајз, краставац, коријандер… Нисам од оних који броје калорије. Не оптерећујем се исхраном, али волим да кувам. Да спајам неспојиво, да утолим жеђ за маштом оне мале девојчице коју љубоморно чувам у дубини душе док у празним шерпицама учи прве кораке кулинарства… да се озарим од радости над финалним изгледом хране у тањиру - написала је Славица у опису видеа, па је додала: 

- Свесна чињенице да здравље на уста улази, али исто тако поуздано знам да не водимо рачуна само о ономе што једемо, обратимо пажњу на оно што нас једе. Праштајмо, волимо, радујмо се, не оптерећујемо се оним што не можемо променити, пронађимо лепоту у малим стварима. Будимо уметници у чишћењу сопствене душе. Радујмо се!

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas