Фантастичан и пун гвожђа

Фини посни кремасти грашак јако доброг укуса, ја га зовем и беби грашак јер се само гута, онај ко није никад пробао и правио ево одличног рецепта од кога ће вам остати празни и обрисани тањир.
Потребно је:
- 500 гр спанаћа
- 1 мања главица црног лука
- 3 чена белог лука
- 1 мања шаргарепа рендана
- 1 кашика брашна
- сувог зачина или само соли
- уље
Припрема:
Спанаћ добро опрати и очистити, па га скува да омекша 5.6 мин
Оцедити, па исецкати, Пропржити сецкан лук и рендану шаргарепу. У то додати спанаћ, брашно и мало промешати и налити мало водом па смањити да вам проври на тихо да вам не загори.
Обавезно поклопити јер спанаћ прска. Убацити суви зачин или со промешати и спанаћ је готов
Напомена:
Уз спанаћ обарити ситнији кромпи па кад је куван огулити исећи на коце. Посолити крупном сољу и љутом туцаном паприком по жељи и служити уз спанаћ.
Пријатно!
БОНУС ВИДЕО