Fantastičan i pun gvožđa

Fini posni kremasti grašak jako dobrog ukusa, ja ga zovem i bebi grašak jer se samo guta, onaj ko nije nikad probao i pravio evo odličnog recepta od koga će vam ostati prazni i obrisani tanjir.
Potrebno je:
- 500 gr spanaća
- 1 manja glavica crnog luka
- 3 čena belog luka
- 1 manja šargarepa rendana
- 1 kašika brašna
- suvog začina ili samo soli
- ulje
Priprema:
Spanać dobro oprati i očistiti, pa ga skuva da omekša 5.6 min
Ocediti, pa iseckati, Propržiti seckan luk i rendanu šargarepu. U to dodati spanać, brašno i malo promešati i naliti malo vodom pa smanjiti da vam provri na tiho da vam ne zagori.
Obavezno poklopiti jer spanać prska. Ubaciti suvi začin ili so promešati i spanać je gotov
Napomena:
Uz spanać obariti sitniji krompi pa kad je kuvan oguliti iseći na koce. Posoliti krupnom solju i ljutom tucanom paprikom po želji i služiti uz spanać.
Prijatno!
BONUS VIDEO