Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Салата Џенифер Анистон: Уз помоћ ње је успела да смрша 15 килограма

Једноставан рецепт за салату

1687464361_Dzenifer-Aniston.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Глумица Џенифер Анистон је за улогу Рејчел Грин у чувеној серији "ПријатељИ" морала да смрша око 15 килограма и досегне килажу од 47 кг. Глумица је одлучила да то уради на здрав начин, па је, уместо да се изгладњује, често припремала једну салату.

Реч је о коб салати која се спрема када сте на кето дијети и која смањује потрошњу намирница са угљеним хидратима и фокусира се на протеине и масти. Таква дијета доприноси брзом губитку тежине, а тело добија важне састојке.

Да бисте припремили Коб салату на којој је Џенифер Анистон смршала, биће вам потребни најједноставнији састојци. Посебна чар ове салате је у њеном савршеном дресингу, који чини јело веома укусним.

Састојци:

300г зелене салате
300 г пилећег филеа
150 г чери парадајз
10 колутова свежег краставаца
2 јаја
2 шарчета сланине
20 г авокада
50г буђавог сира
За прелив:

1 кашика сенфа
1 кашика маслиновог уља
1 кашика винског сирћета
1 чен белог лука
1 каранфилић

Припрема:

Исеците састојке за салату, промешајте. Све састојке за прелив помешајте, па прелијте салату. Добро промешајте и послужите салату за оброк.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas