Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТ

АУТОМОБИЛ се најлакше ЧИСТИ средством које имате у КУПАТИЛУ

Прљави фарови могу се очистити једноставно и јефтино.

1594375167_Depositphotos_144652565_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Предњи и задњи фарови аутомобила неопходни су за сигурну вожњу, али се с временом запрљају, па светлост кроз њих не пролази добро као раније. Нема потребе да плаћате њихово полирање, јер их можете очистити сами, примењујући једну од ове две методе.

Прочитаје још: ПРОЗОР, микроталасну или ТУШ кабину ЕФИКАСНО ЧИСТИ ситница коју имате у КУХИЊИ

Најпре уклоните све што је залепљено за фарове, помоћу топле воде, меке крпе од микрофибера и средства за чишћење аутомобила. Помешајте топлу воду са детерџентом према инструкцијама са средства за чишћење, умочите крпу у сапуницу, па трљајте фарове све док не постану глатки. Потом их исперите водом.

Паста за зубе или сода бикарбона и мажите!
Кока кола за метал
Добро је познато да се метални делови аутомобила најбоље чисте кока-колом. Ово пиће уклања мрље, флеке, рђу...

Ако су више запрљани, очистите их на следећи начин: узмите пасту за зубе која садржи соду бикарбону, па је прстима нанесите на целу површину фара. Потом кружним покретима, помоћу четкице за зубе, уз благо притискање, очистите фар.

Затим га попрскајте с мало воде, коју сте сипали у бочицу са распршивачем, па трљајте још мало, благим кружним покретима, меком крпом или убрусом.

Прочитајте још: Ако вас ЖУЉАЈУ ципеле откривамо вам трикове како да их РАШИРИТЕ

На крају све исперите топлом водом и изгланцајте фарове меканом крпом. Резултат ће вас одушевити.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas