· · Коментари: 0

Потопите палачинке у ВРЕЛО МЛЕКО и уживајте у укусу: Трик "украден" од познатог кувара (РЕЦЕПТ)

Палачинке нема ко не воли и због тога се многи утркују у својим кухињама ко ће да измисли нови и укуснији рецепт

1652689182_Untitled.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Цоократе

Тајни састојци су увек добродошли, а један посебно занимљив рецепт смо видели на домаћем јутјуб каналу који је посвећен кулинарству.

Ако их спремите на овај начин, имаћете тањир пун сочних и укусних палачинака. Како су навели на снимку, у питању је трик "украден" од познатог кувара.

Састојци:

  • млеко - 200 мл
  • топла вода - 200 мл
  • брашно - 200 г
  • јаја - 3 комада
  • уље 50мл
  • со - 5 г
  • шећер - 50г

Прочитајте још: Додавање ОВОГ састојка у кајгану чини је савршено МЕКАНОМ И ВАЗДУШАСТОМ: Овако добар РЕЦЕПТ још нисте пробали

За сос:

  • млеко - 200 мл
  • маслац - 80г
  • маслац - 40г

Умутите смесу за палачинке, испржите их нормално и потопите на кратко у претходно загрејан "сос" (отопљен путер у тигању у који се сипа млеко). Извадите тако натопљене палачинке и у загрејан тигањ са отопљеним путером их наређајте укруг (можете их пресавити у облик троугла). Преостали сос у који сте потапали палачинке, прелијте преко поређаних троуглића и поклопите. Оставите на слабој ватри 10 минута да се крчкају.

Како изгледа цео процес, моћете погледати на снимку:

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.