· · Komentari: 0

Potopite palačinke u VRELO MLEKO i uživajte u ukusu: Trik "ukraden" od poznatog kuvara (RECEPT)

Palačinke nema ko ne voli i zbog toga se mnogi utrkuju u svojim kuhinjama ko će da izmisli novi i ukusniji recept

1652689182_Untitled.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub/Cookrate

Tajni sastojci su uvek dobrodošli, a jedan posebno zanimljiv recept smo videli na domaćem jutjub kanalu koji je posvećen kulinarstvu.

Ako ih spremite na ovaj način, imaćete tanjir pun sočnih i ukusnih palačinaka. Kako su naveli na snimku, u pitanju je trik "ukraden" od poznatog kuvara.

Sastojci:

  • mleko - 200 ml
  • topla voda - 200 ml
  • brašno - 200 g
  • jaja - 3 komada
  • ulje 50ml
  • so - 5 g
  • šećer - 50g

Pročitajte još: Dodavanje OVOG sastojka u kajganu čini je savršeno MEKANOM I VAZDUŠASTOM: Ovako dobar RECEPT još niste probali

Za sos:

  • mleko - 200 ml
  • maslac - 80g
  • maslac - 40g

Umutite smesu za palačinke, ispržite ih normalno i potopite na kratko u prethodno zagrejan "sos" (otopljen puter u tiganju u koji se sipa mleko). Izvadite tako natopljene palačinke i u zagrejan tiganj sa otopljenim puterom ih naređajte ukrug (možete ih presaviti u oblik trougla). Preostali sos u koji ste potapali palačinke, prelijte preko poređanih trouglića i poklopite. Ostavite na slaboj vatri 10 minuta da se krčkaju.

Kako izgleda ceo proces, moćete pogledati na snimku:

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.