Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СЕРВИРАЊЕ ПРЕДЈЕЛА

ПРЕДЈЕЛО У ЧАШИ - нови тренд у сервирању хране: Изгледа фантастично, а лако се прави! (ФОТО)

Најновији тренд када је реч о послужењу на прославама су свакако шаркутери чаше.

1622708115_Untitled.png
ФОТО: Принтскрин/Јутјуб/ Амезинг Гразе Боардс
Oglas

Већ смо писали о шаркутери дасци, као идеалном решењу када имате већи број људи у гостима. Изгледа атрактивно због мешавине боја и текстура послужене хране и пратична је јер нема потребе за постављањем гомиле посуда како би се све сервирало посебно.

Прочитајте још: Ово је НАЈСКУПЉИ СЛАДОЛЕД на свету: Од цене и састојака ће вам се завртети у глави! (ФОТО/ВИДЕО)

Свечано предјело

Све што вам је потребно су картонске чашице, корнети или чаше интересантног облика, избор је ваш.

На дно можете да ставите зрна грожђа, орашасте плодове или умак по жељи. Потом густо поређајте нарезану пршуту, чајну или нешто слично. За лепши ефекат, уролајте месо. Потом нанижите сир на чачкалицу, претходно исецкан на ситне коцкице. Можете додати и маслине. 

Прочитајте још: Ако наздрављате ВОДОМ, правите ВЕЛИКУ ГРЕШКУ: Ево шта сте тиме пожелели својим гостима!

Забодите и слане крекере и у целу комбинацију додајте киселе краставчиће.

Увек се водите тиме да у чаши буду заступљене све боје, од боје крекера, црвене боје чери парадајза, зелених краставчића, црних маслина...

Све ово важи и за слатко предјело. Овде на дно можете да сипате сладак фил и поспете све орашастим плодовима. Нанижите исецкане воћкице на чачкалицу и убаците у чашу.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ  

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas