Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Списак ЗАЧИНА које обавезно морате да имате у кухињском креденцу и замрзивачу

Како бисте припремали што лепша и разноврснија јела, потребно је да имате и одређене зачине

1654080457_zacini.jpg
Фото: унспласх.цом
Oglas

Како бисте припремили што укусније јело, потребно је да имате одговарајући прибор, али и креденац пун разних основних састојака, како бисте вашем јелу побољшали укус.

Прочитајте још: ИЗНЕНАДИТЕ ГОСТЕ! Домаће грицкалице које се лако припремају

Уколико на располагању имате ове састојке у кухињском ормарићу, моћићете више да експериментишете прилоком кувања. Зачини које свака кухиња треба да има су:

Морска и кухињска СО
Црни бибер у зрну
Млевени цимет
Мускатни орашчић
Пшенично брашно (тип 500)
Жути шећер
Маслиново уље
Бело винско сирће
Балзамико сирће
Меко брашно
Кукурузно и интегрално брашно
Ловоров лист
Сушени оригано
Алева паприка
Кари у праху
Суви квасац
Шећер у праху
Чили у праху
Кечап
Табаско
Интегрални пиринац
Овас
Мед

Поред зачина, потребно је да у вашем замрзивачу имате и неке од намирница попут грашка, бораније, Лиснатог теста, кора, морских плодова.

Прочитајте још: ТРИ једноставна доручка за бољу пробаву: Оброке које можете припремити дан раније

Уколико себе снабдете са свим овим намирница, верујемо да вам кување ни у једном моменту неће представљати проблем и да ћете уживати у чарима кулинарства.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas