Oglas
· · Komentari: 0

Spisak ZAČINA koje obavezno morate da imate u kuhinjskom kredencu i zamrzivaču

Kako biste pripremali što lepša i raznovrsnija jela, potrebno je da imate i određene začine

1654080457_zacini.jpg
Foto: unsplash.com
Oglas

Kako biste pripremili što ukusnije jelo, potrebno je da imate odgovarajući pribor, ali i kredenac pun raznih osnovnih sastojaka, kako biste vašem jelu poboljšali ukus.

Pročitajte još: IZNENADITE GOSTE! Domaće grickalice koje se lako pripremaju

Ukoliko na raspolaganju imate ove sastojke u kuhinjskom ormariću, moćićete više da eksperimentišete prilokom kuvanja. Začini koje svaka kuhinja treba da ima su:

Morska i kuhinjska SO
Crni biber u zrnu
Mleveni cimet
Muskatni oraščić
Pšenično brašno (tip 500)
Žuti šećer
Maslinovo ulje
Belo vinsko sirće
Balzamiko sirće
Meko brašno
Kukuruzno i integralno brašno
Lovorov list
Sušeni origano
Aleva paprika
Kari u prahu
Suvi kvasac
Šećer u prahu
Čili u prahu
Kečap
Tabasko
Integralni pirinac
Ovas
Med

Pored začina, potrebno je da u vašem zamrzivaču imate i neke od namirnica poput graška, boranije, Lisnatog testa, kora, morskih plodova.

Pročitajte još: TRI jednostavna doručka za bolju probavu: Obroke koje možete pripremiti dan ranije

Ukoliko sebe snabdete sa svim ovim namirnica, verujemo da vam kuvanje ni u jednom momentu neće predstavljati problem i da ćete uživati u čarima kulinarstva.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas