· · Коментари: 0

ГДЕ НА ЈЕСЕЊЕ ПУТОВАЊЕ - ДЕФИНИТИВНО У ХУРГАДУ

WАYОУТ АГЕНЦИЈА - ЗАХВАЉУЈЋИ ПУТНИЦИМА, БР. 1 ПО БРОЈУ ПУТНИКА ЗА ХУРГАДУ

1634278383_slika4-hrg.jpg
Фото: Wаyоут

Ако се питате због чега је путовање у Хургаду преко Wаyоут агенције дефинитивно најсигурније ове године, то је пре свега из разлога што Wаyоут т агенција има највећу понуду хотела са најповољнијим ценама, а уз све то, ексклузивно у Wаyоут-у, сви путници у цену аранжмана имају укључену полису путног здравственог осигурања које покрива и лечење Цовид-19 и полису отказа аранжмана у случају непредвиђених здравствених околности, а све то у сарадњи са дугогодишњим партнерима из компаније Дунав осигурање.

Фото: Wаyоут

Иако је Хургада познато летовалиште, сам град Хургада има много тога да понуди. Од живописних шеталишта, Сакале и Мемше где се налази велики број радњица са разноразним садржајима, ноћних клубова који су познати код наших путника, а посебно бисмо издвојили дискотеку Литтле Будах, а можда и најлепше шеталиште се налази у новој Марини где се можете опустити у неком од интернационалних ресторана са сјајном храном и прелепим погледом на скупоцене јахте које љуљају таласи Црвеног мора, а хотеле које бисмо издвојили, а налазе се у тим областима су Синдбад Цлуб Аqуа Хотел 4*Луx и

Сунрисе Аqуа Јоy 4*Луx на шеталишту Мемша, као и хотели Белла Виста Ресорт 4*, Ле Пацха Беацх Ресорт 4* и Сунрисе Холидаyс 5* на шеталишту Сакала.

Фото: Wаyоут

Такође, наредни период је веома погодан за одлазак на неке од незаборавних излета који се организују током свих 12 месеци у години. Издвојили бисмо излет у Каиро, са посетом чувеном музеју и незаобилазном посетом Пирамидама, као и пловидбом реком Нил. Раме уз раме по занимљивости са Каиром, стоји излет у Луксор, где ћете се вратити хиљадама година у прошлост и где ћете посетити Долину краљева, најчувеније светске гробнице египатских владара и где ћете посетити фабрику папируса.

Уколико још увек нисте стигли да резервишете своје путовање, без много размишљања, дефинитвно, најсигурнији и најповољнији избор ове јесени је Хургада и одмор на прелепим плажама Црвеног мора, а за све оне који би да што пре побегну од свакодневних обавеза, спремили смо неодољиву ЛАСТ МИНУТЕ која се односи на последња места, како у авионима, тако и у хотелима за поласке у октобру, као и СПЕЦИЈАЛНУ ПОНУДУ за поласке у новембру.

Фото: Wаyоут

Нова ера у туризму је почела и време је да се путници навикну на чињеницу да је у Хургади сунчано и топло време током свих 12 месеци. Није летња сезона само док траје школски распуст, већ у Хургади тек предстоје најлепши месеци за одмор и сунчање.

Такође, нашу понуду смо обогатили додатним хотелима у Хургади због велике заинтересованости путника за разним типовима одмора, тако смо спремили и хотеле са лепим плажама, хотеле са добрим проводом, хотеле који се налазе у близини коралних гребена за љубитеље роњења, као и адулт онлy хотеле који су предвиђени за оне који желе да побегну од буке и искористе свој одмор за потпуно опуштање и релаксацију.

Пошто лето у Хургади траје током целе године, за све путнике смо спремили тоталну распродају аранжмана за најсигурније јесење путовање, а која обухвата Ласт минуте понуду за поласке у октобру, као и Специјалну понуду за поласке у новембру и Фирст минуте понуду за поласке у децембру, јануару и фебруару са најповољнијим ценама аранжмана до сада и са највећим избором хотела на тржишту. Обзиром на то да ће Хургада и у наредним месецима бити једна од главних светских туристичких дестинација, свима препоручујемо да се што пре одлуче за жељени термин и жељени хотел, како би свој аранжман букирали пре путника из осталих европских земаља као што су Немачка, Румунија, Чешка, Пољска, Украјина, Русија, а све то за само 199еур по резервацији, док је остатак аранзмана потребно исплатити 15 дана пре путовања...

Фото: Wаyоут

Посебно је битно истаћи, да иако поједине европске земље стављају Републику Србију на црвену листу када је реч о корона протоколима, док неке најављују затварања, Египат и Хургада раширених руку дочекују госте из целе Европе, тако и из Србије, а још један разлог да се одлучите за путовање у Хургаду у септембру, октобру и током остатка јесени и зиме је и та што је Египат признао вакцинацију, самим тим сви вакцинисани путници могу на своје путовање да крену без негативног ПЦР теста, а уколико нисте вакцинисани, ПЦР тестирање можете обавити у Србији или при слетању у Хургаду по цени од 30$, као што су путници већ навикли. Самим тим, због повећане тражње, очекују се и поскупљења хотела, што је такође знак да је право време за одлуку о вашем следећем путовању.

Велико нам је задовољство да путницима који желе да путују у најлепшем периоду у Хургади, у октобру, новембру и децембру препоручимо новоотворени хотел Солyмар Сома Беацх 4*Луx, који се налази у заливу Сома Баy, између познатих хотела Цариббеан Wорлд Ресорт  и Сентидо Палм Роyале, са фантастичном плажом и врхунском услугом и храном, а агенција wаyоут за овај хотел има ексклузивно право продаје на српском тржишту.

Фото: Wаyоут

Из наше понуде, такође бисмо посебно издвојили хотеле као што су један од најлуксузнијих хотела у Хургади Сунрисе Црyстал Баy 5*Луx, један од најпознатијих хотела у Хургади Сунрисе Црyстал Баy 5*Луx и Сунрисе Селецт Гарден Беацх 5* , један од најпопуларнијих хотела на нашем тржишту Лонг Беацх Ресорт 4*   са одличном оценом 8.6 на Боокинг.цом са специјалним ценама за  октобар и новембар. Још неки од хотела које бисмо издвојили су и Сентидо Палм Роyале 5*Луx, са једном од најлепших плажи у Хургади, затим један од најпродаванијих и најбоље оцењених хотела ове сезоне Мерцуре Хотел Хургхада 4*Луx, као и Суннy Даyс Ресорт 4* и  Амарина Абу Сома 5*.

За најлепши доживљај Хургаде, препоручујемо путницима да ово летовалиште посете у октобру или новембру, у периоду који важи за најлепши у години када су температуре у питању. Свакако, свима прија да побегну од сивих јесењих дана, а обала Црвеног мора и сунчани дани у Хургади су савршен избор.

Један од показатеља да је Хургада једна од најсигурнијих туристичких дестинација, као и искуства путника који су прошле године, у време пандемије путовали у Египат, јесте то да су поједини хотели већ изашли са понудом за поласке у децембру, јануару и фебруару, а ми смо за све наше путнике издвојили најтраженије хотеле по специјалним Фирст минуте ценама, а обзиром да је тражња за путовањима у Хургаду огромна, саветујемо да на време резервишете своје место и без стреса сачекате своје јесење путовање у новембру или децембру са најповољнијим ценама.

Фото: Wаyоут

Овим путем желимо да изразимо велику захвалност свим путницима и да се извинимо свима због тога што не можете понекад да нас добијете путем телефона услед велике гужве и великог броја захтева, а не заборавимо да морамо да поштујемо епидемиолошке мере и  због ограниченог броја људи које можемо примити у пословницу се може десити да путници понекад морају сачекати ред испред агенције.

Због тога позивамо све заинтересоване путнике да користе нашу онлине платформу за резервације и путем сајта www.wаyоут.рс или путем маил адресе оффице@wаyоут.цо.рс резервишу своје путовање из снова.

Фото: Wаyоут

На крају, напомињемо да све актуелности везане за аранжмане агенције Wаyоут можете испратити и путем наше Фејсбук и Инстаграм странице, стога вас позивамо да их запратите, а тамо вас чека мноштво занимљивог садржаја.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.