· · Коментари: 0
ПУТОВАЊЕ

ЛЕТОВАЊЕ УСРЕД ЗИМЕ У SUNRISE ХОТЕЛИМА - ПРАВИ ИЗБОР ЗА СВЕ КОЈИ ЖЕЛЕ ДА ПОБЕГНУ ОД ХЛАДНОГ ВРЕМЕНА

Са Wayout агенцијом, лето и даље траје.

1638431451_slika01-hrg-opsta.jpg
Фото: Wayout

Ако се питате због чега је путовање у Хургаду преко Wayout агенције дефинитивно најсигурније ове године, основни разлог је што Wayout агенција има највећу понуду хотела са најповољнијим ценама, а уз све то, ексклузивно у Wayoutу, сви путници у цену аранжмана имају укључену полису путног здравственог осигурања које покрива и лечење Covid-19 и полису отказа аранжмана у случају непредвиђених здравствених околности, а све то у сарадњи са дугогодишњим партнерима из компаније Дунав осигурање.
 
Уколико сте мислили да је путовање у Хургаду предвиђено само у летњим месецима, Wayout агенција и Sunrise хотели су ту да промене то мишљење и представе "зимску" понуду на сунчаним плажама Хургаде. Дакле, Хургада и Египат нису само летовање и купање у мору, већ и  фантастична all inclusive услуга, богат ноћни живот, сунчање током целог одмора, сјајни хотелски аqуа паркови за децу и базени који се греју у току зимских месеци, одласци на незаборавне излете у Луксор, Каиро, пустињски Сафари и још много, много тога, а уз потврду о вакцинацији или ПЦР тест на аеродрому у Хургади по цени од 30$, на своје путовање у Хургаду можете отпутовати без стреса и додатних трошкова.

Фото: Wayout 

Породични хотел Sunrise Aqua Joy 4*Lux се налази на иделној локацији, у самом центру Хургаде, на шеталишту Мемша, и идеалан је избор за породице са децом који желе да буду у близини градских дешавања. Хотел нуди фантастичну услугу, квалитетан All Inclusive концепт, као и одличну анимацију, како за децу, тако и за одрасле уз велики Aqua Park и базене који се греју током зимских месеци.

Фото: Wayout 

Можда и најаутентичнији хотел у Хургади - Sunrise Meraki 4*Lux. Сигурно један од најбољих и најквалитетнијих хотела у Хургади, што потврђује и чињеница да је Sunrise Meraki најпродаванији хотел на нашем тржишту 2019./ 2020./2021. године, а својом енергијом и позитивном вибрацијом представља непоновљиво искуство за све своје госте. Хотел је предвиђен само за госте који су старији од 16 година, а свакодневне журке, активности и анимација, чак 4 плаже и одлична храна у комбинацији са бохо стилом просто остављају без даха. За свакога ко жели да проведе активан одмор у смислу провода и забаве, Sunrise Meraki је прави и једини избор.

Фото: Wayout

Sunrise Holidays 5* је adult-only хотел (не прима млађе од 16 година) који се налази на свега неколико минута хода од центра Хургада и шеталишта Сакала и представља ресорт за прави одмор, опуштање и уживање. Сви гости имају собе погледом на море, одличан All Inclusive концепт и мир који је неопходан за одмор, а близина шеталишта Сакала гарантује да сви гости хотела имају веома занимљиве и живописне вечерње активности.

Фото: Wayout  

Најпознатији хотел на нашем тржишту из ланца Sunrise јесте Sunrise Select Garden 5*, а разлог томе је, између осталих квалитета, најбоља храна у Хургади, савршен All Inclusive концепт, велики број зелених површина, велики број базена који се греју, фантастичан Aqua Park за децу и одрасле... Све то овај хотел чини идеалним за сунчани зимски одмор из снова. Особље хотела ће од тренутка када закорачите у Sunrise Select Garden Beach учинити све да се осећате као код своје куће и желеће да оправдају слоган који свакодневно користе - "Welcome home!". Хотел се налази на свега 10 минута вожње од центра Хургаде и шеталишта Мемша и само 5 минута хода до најпознатијег тржног центра у Хургади - Senzo Mall-а.

Фото: Wayout  

Хотел Sunrise Mamlouk Palace 5*Lux који дели садржаје са хотелом Sunrise Select Garden 5*, што значи да гости хотела Sunrise Mamlouk Palace могу користити све садржаје хотела Sunrise Select Garden, као и обрнуто. За све оне који желе да осете магију оријента Sunrise Mamlouk Palace је одличан избор. Архитектура хотела допринеће целокупном утиску, а базени који се греју, одлични a-la-carte ресторани који се могу користити неограничени број пута у склопу All Inclusive услуге, одличне оцене на туристичким порталима и многи други садржаји хотела су довољна позивница за све оне који се можда двоуме око избора хотела у Хургади. Хотел се налази на свега 10 минута вожње од центра Хургаде и шеталишта Мемша и само 5 минута хода до најпознатијег тржног центра у Хургади - Senzo Mall-а.

Фото: Wayout  

Хотел са једном од најлепших плажи у Хургади и хотел који је прави мали, породични град - Sunrise Royal Makadi 5*Lux. Независно од тога да ли путујете у двоје, са друштвом или породично, овај хотел ће у сваком погледу испунити сва очекивања својих гостију. Велики избор одличне хране, одлични a-la-carte ресторани који се могу користити неограничени број пута у склопу All Inclusive услуге, Aqua Park за децу и одрасле, велике зелене површине и базени који се греју у току зимских месеци... Све то је само делић онога што нуди овај хотел који важи за један од оних у који се гости радо враћају.

Фото: Wayout

Хотел Sunrise Crystal Bay 5*Lux идеалан је избор за оне који желе да свој одмор проведу окружени луксузом и фантастичном услугом. Одлична храна, различити типови соба (Superior/Deluxe/Jaccuzi Suite/Pool Suite) стављају госте овог хотела на слатке муке при избору собе у којој желе да буду смештени, a-la-carte ресторани који се могу користити неограничени број пута у склопу All Inclusivе услуге, близина града и шопинг центра Senzo Mall чине овај хотел одличним избором за "зимско летовање".

Фото: Wayout  

Најлуксузнији Sunrise хотел, а уједно и Аdult-Оnly хотел, у Хургади Sunrise Romance 5*Lux својим гостима нуди уживање за сва чула. Хотел има једну од најлепших, ако не и најлепшу плажу у Хургади, луксузне собе, одличну храну и a-la-carte ресторане који се могу користити неограничени број пута у склопу All Inclusive услуге. Област Sahl Hasheesh у којој се овај хотел налази нуди гостима дугачко шеталиште поред мора које је идеално за поподневне и вечерње шетње, сјајне кафиће и ресторане, а сваког дана се могу изнајмити и електрични аутомобили који путници користе за обилазак ове области.
 
Позивамо све заинтересоване путнике да користе нашу online платформу за резервације и путем сајта или путем mail адресе резервишу своје путовање из снова.

Фото: Wayout  

На крају, напомињемо да све актуелности везане за аранжмане агенције Wayout можете испратити и путем наше Facebook и Instagram странице, а тамо вас чека и мноштво занимљивог садржаја.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.