· · Komentari: 0
PUTOVANJE

LETOVANJE USRED ZIME U SUNRISE HOTELIMA - PRAVI IZBOR ZA SVE KOJI ŽELE DA POBEGNU OD HLADNOG VREMENA

Sa Wayout agencijom, leto i dalje traje.

1638431451_slika01-hrg-opsta.jpg
Foto: Wayout

Ako se pitate zbog čega je putovanje u Hurgadu preko Wayout agencije definitivno najsigurnije ove godine, osnovni razlog je što Wayout agencija ima najveću ponudu hotela sa najpovoljnijim cenama, a uz sve to, ekskluzivno u Wayoutu, svi putnici u cenu aranžmana imaju uključenu polisu putnog zdravstvenog osiguranja koje pokriva i lečenje Covid-19 i polisu otkaza aranžmana u slučaju nepredviđenih zdravstvenih okolnosti, a sve to u saradnji sa dugogodišnjim partnerima iz kompanije Dunav osiguranje.
 
Ukoliko ste mislili da je putovanje u Hurgadu predviđeno samo u letnjim mesecima, Wayout agencija i Sunrise hoteli su tu da promene to mišljenje i predstave "zimsku" ponudu na sunčanim plažama Hurgade. Dakle, Hurgada i Egipat nisu samo letovanje i kupanje u moru, već i  fantastična all inclusive usluga, bogat noćni život, sunčanje tokom celog odmora, sjajni hotelski aqua parkovi za decu i bazeni koji se greju u toku zimskih meseci, odlasci na nezaboravne izlete u Luksor, Kairo, pustinjski Safari i još mnogo, mnogo toga, a uz potvrdu o vakcinaciji ili PCR test na aerodromu u Hurgadi po ceni od 30$, na svoje putovanje u Hurgadu možete otputovati bez stresa i dodatnih troškova.

Foto: Wayout 

Porodični hotel Sunrise Aqua Joy 4*Lux se nalazi na idelnoj lokaciji, u samom centru Hurgade, na šetalištu Memša, i idealan je izbor za porodice sa decom koji žele da budu u blizini gradskih dešavanja. Hotel nudi fantastičnu uslugu, kvalitetan All Inclusive koncept, kao i odličnu animaciju, kako za decu, tako i za odrasle uz veliki Aqua Park i bazene koji se greju tokom zimskih meseci.

Foto: Wayout 

Možda i najautentičniji hotel u Hurgadi - Sunrise Meraki 4*Lux. Sigurno jedan od najboljih i najkvalitetnijih hotela u Hurgadi, što potvrđuje i činjenica da je Sunrise Meraki najprodavaniji hotel na našem tržištu 2019./ 2020./2021. godine, a svojom energijom i pozitivnom vibracijom predstavlja neponovljivo iskustvo za sve svoje goste. Hotel je predviđen samo za goste koji su stariji od 16 godina, a svakodnevne žurke, aktivnosti i animacija, čak 4 plaže i odlična hrana u kombinaciji sa boho stilom prosto ostavljaju bez daha. Za svakoga ko želi da provede aktivan odmor u smislu provoda i zabave, Sunrise Meraki je pravi i jedini izbor.

Foto: Wayout

Sunrise Holidays 5* je adult-only hotel (ne prima mlađe od 16 godina) koji se nalazi na svega nekoliko minuta hoda od centra Hurgada i šetališta Sakala i predstavlja resort za pravi odmor, opuštanje i uživanje. Svi gosti imaju sobe pogledom na more, odličan All Inclusive koncept i mir koji je neophodan za odmor, a blizina šetališta Sakala garantuje da svi gosti hotela imaju veoma zanimljive i živopisne večernje aktivnosti.

Foto: Wayout  

Najpoznatiji hotel na našem tržištu iz lanca Sunrise jeste Sunrise Select Garden 5*, a razlog tome je, između ostalih kvaliteta, najbolja hrana u Hurgadi, savršen All Inclusive koncept, veliki broj zelenih površina, veliki broj bazena koji se greju, fantastičan Aqua Park za decu i odrasle... Sve to ovaj hotel čini idealnim za sunčani zimski odmor iz snova. Osoblje hotela će od trenutka kada zakoračite u Sunrise Select Garden Beach učiniti sve da se osećate kao kod svoje kuće i želeće da opravdaju slogan koji svakodnevno koriste - "Welcome home!". Hotel se nalazi na svega 10 minuta vožnje od centra Hurgade i šetališta Memša i samo 5 minuta hoda do najpoznatijeg tržnog centra u Hurgadi - Senzo Mall-a.

Foto: Wayout  

Hotel Sunrise Mamlouk Palace 5*Lux koji deli sadržaje sa hotelom Sunrise Select Garden 5*, što znači da gosti hotela Sunrise Mamlouk Palace mogu koristiti sve sadržaje hotela Sunrise Select Garden, kao i obrnuto. Za sve one koji žele da osete magiju orijenta Sunrise Mamlouk Palace je odličan izbor. Arhitektura hotela doprineće celokupnom utisku, a bazeni koji se greju, odlični a-la-carte restorani koji se mogu koristiti neograničeni broj puta u sklopu All Inclusive usluge, odlične ocene na turističkim portalima i mnogi drugi sadržaji hotela su dovoljna pozivnica za sve one koji se možda dvoume oko izbora hotela u Hurgadi. Hotel se nalazi na svega 10 minuta vožnje od centra Hurgade i šetališta Memša i samo 5 minuta hoda do najpoznatijeg tržnog centra u Hurgadi - Senzo Mall-a.

Foto: Wayout  

Hotel sa jednom od najlepših plaži u Hurgadi i hotel koji je pravi mali, porodični grad - Sunrise Royal Makadi 5*Lux. Nezavisno od toga da li putujete u dvoje, sa društvom ili porodično, ovaj hotel će u svakom pogledu ispuniti sva očekivanja svojih gostiju. Veliki izbor odlične hrane, odlični a-la-carte restorani koji se mogu koristiti neograničeni broj puta u sklopu All Inclusive usluge, Aqua Park za decu i odrasle, velike zelene površine i bazeni koji se greju u toku zimskih meseci... Sve to je samo delić onoga što nudi ovaj hotel koji važi za jedan od onih u koji se gosti rado vraćaju.

Foto: Wayout

Hotel Sunrise Crystal Bay 5*Lux idealan je izbor za one koji žele da svoj odmor provedu okruženi luksuzom i fantastičnom uslugom. Odlična hrana, različiti tipovi soba (Superior/Deluxe/Jaccuzi Suite/Pool Suite) stavljaju goste ovog hotela na slatke muke pri izboru sobe u kojoj žele da budu smešteni, a-la-carte restorani koji se mogu koristiti neograničeni broj puta u sklopu All Inclusive usluge, blizina grada i šoping centra Senzo Mall čine ovaj hotel odličnim izborom za "zimsko letovanje".

Foto: Wayout  

Najluksuzniji Sunrise hotel, a ujedno i Adult-Only hotel, u Hurgadi Sunrise Romance 5*Lux svojim gostima nudi uživanje za sva čula. Hotel ima jednu od najlepših, ako ne i najlepšu plažu u Hurgadi, luksuzne sobe, odličnu hranu i a-la-carte restorane koji se mogu koristiti neograničeni broj puta u sklopu All Inclusive usluge. Oblast Sahl Hasheesh u kojoj se ovaj hotel nalazi nudi gostima dugačko šetalište pored mora koje je idealno za popodnevne i večernje šetnje, sjajne kafiće i restorane, a svakog dana se mogu iznajmiti i električni automobili koji putnici koriste za obilazak ove oblasti.
 
Pozivamo sve zainteresovane putnike da koriste našu online platformu za rezervacije i putem sajta ili putem mail adrese rezervišu svoje putovanje iz snova.

Foto: Wayout  

Na kraju, napominjemo da sve aktuelnosti vezane za aranžmane agencije Wayout možete ispratiti i putem naše Facebook i Instagram stranice, a tamo vas čeka i mnoštvo zanimljivog sadržaja.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.