Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ

Уз помоћ ТРИ апликације средите ваш профил на мрежама као професионалац

Обогатите ваш профил на друштвеним мрежама видео снимцима као прави професионални дизајнери и продуценти

laptop-3781384_960_720.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Прављење видео снимака из кућне изолације у циљу прикупљања што више пратилаца, лајкова и дељења постала је једна од омиљених активности милиона људи током пандемије. 

Како видео снимци има тенденцију лакшег усвајања поруке у односу на писане речи, доносимо вам три најзначајнија алата, апликације помоћу којих можете креирати занимљиве видео снимке. 

Прочитајте још: Ово се први пут дешава: Препоручује се да што више играте игрице код куће

Boomerang

Ово је апликација намењена Instagram корисницима и помаже када камером мобилног телефона уместо видео снимка желите да уз низ фотографија направите што привлачнији садржај.

Снимите низ од 10 фотографија унутар секунде и апликација Boomerang ће их претворити у мини видео снимак на који можете налепити текст или додати неке стикере и филтере. Овај садржај потом можете објавити на Инстаграм или Фацебоок директно из апликације или преузети видео кликом на иконицу за преузимање видео снимка и тако га користити у другим апликацијама.

Прочитајте још: Како да безбедно купујете преко интернета у доба пандемије корона вируса?

VLLO

Ова најпотпунија видео апликација укључује све алате који су потребни за уређивање видео снимака. Апликацију одликује врло једноставно уређивање видео записа, који ће свако доста брзо свладати. Доступни су ефекти видео зумирања и ротације.

VLLO подржава формате за Instagram, YouTube, квадрат 1:1 или друге сразмере вашег видео записа и орепакивање до 4К резолуције. Филтери су бесплатни, док је за подешавање контраста треба платити. 

Апликација поседује и бесплатну музику, као и комерцијалну коју можете платити, али свакако можете користити своју и снимити глас који ћете искористити у пројекту.

Film Maker Pro – Free Movie Maker & Video Editor

Ова апликација је бесплатна, а одлично ће послужити уколико желите хоризонтални видео да претворите у вертикални или сразмере 1:1 за Instagram. Такође, апликација поседује занимљиве транзиције, као и могућност ротације, промене брзине, сатурације видеа. Ипак, неки филтери су недоступни у бесплатној верзији.

Апликација има једну од најбољих колекција бесплатне музике за ваше видео пројекте, па се због тога исплати испробати је. 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas