Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Samsung S20

Зашто је камера најновијег уређаја из Јужне Кореје освојила свет? (ВИДЕО)

Уз могућност снимања у 8K резолуцији корисници могу да праве реалистичне снимке, од којих чак и они направљени у нестабилним условима изгледају као да су настали уз помоћ професионалне акционе камере

Depositphotos_355505754_l-2015.jpg
Фото: Depositphotos
Oglas

Снимање свакодневице постаће још учесталије са најнаовијом супер камером, која долази уз нови Samsung S20. Иако телефон обилује бројним унапређеним перформансама, камера новог Samsung S20 донела је до сада невиђене могућности снимања фотографија и видео записа, равних професионалим камерама.

Прочитајте још: Сваки други телефон са 5Г мрежом је - Самсунг

С обзиром на то да је камера постала једна од важнијих ставки при куповини мобилних телефона, ова линија уређаја долази са потпуно новим дизајном камере. Кључна карактеристика овог дела уређаја комбинујује вештачку интелигенцију са највећим  Samsung сензором до сада, за лепше фотографије бољег квалитета.

Galaxy S20 и S20+ долазе са камером од 12 MPx уз Dual Pixel технологију, док S20 Ултра има камеру од чак 108 МПx, уз могућност увеличавања Space Zoom до 100 пута. Упркос опцији увеличавања, фотографије задржавају највиши могући квалитет.

Прочитајте још: Хуаwеи Мате Xс: Извуците максимум из најнапреднијег телефона данашњице (ВИДЕО)

Резолуција камере је значајно повећана, што резултира у више детаља и додатној флексибилности за уређивање, исецање и зумирање снимака.

Уз могућност снимања у 8K резолуцији корисници могу да праве реалистичне снимке, од којих чак и они направљени у нестабилним условима изгледају као да су настали уз помоћ професионалне акционе камере.

Кад је реч о дизајну и бојама, Galaxy S20 биће доступан у сивој, плавој и розе, S20+ у сивој, плавој и црној, док ће се S20 Ultra продавати у сивој или црној боји.

У поређењу с ценама прошлогодишњих модела, цене су незнатно више од Galaxy S10 модела. Тако нови уређаји стају од 111.990 динара за Galaxy S20 (око 950 евра), 123.990 динара за Galaxy S20+ (око 1.054 евра) и 166.990 динара за Galaxy S20 Ultrа (око 1.419 евра).

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas