Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТВ ПИНК

ПРЕЛОМИЛА ЈЕ ЈЕДНА СТВАР! Саша Нићифоровић открива зашто је прихватио да води емисију „Младожења или гост“!

Од вечерас, сваког петка у 22:00 нова емисија на ТВ Пинк!

1616681146_Sasa-Niciforovic-Mladoenja-ili-gos--1-.JPG
Фото: Промо
Oglas

Од вечерас, гледаоци ће сваког петка од 22 часа на ТВ Пинк гледати нову ријалити форму емисије, „Младожења или гост“. Познати по веома занимљиим и гледаним форматима, продукцијска кућа „Схадоw Продуцтион“ је и овог пута оправдала очекивања – „Младожења или гост“ је тип емисије који до сада није виђен код нас.

Кроз емисију „Младожења или гост“, у којој ће се три просца такмичити за потпуно бесплатну свадбу, водиће вас ново ТВ лице, харизматични глумац Саша Нићифоровић. На самом почетку разговора, открио је да искрено верује да ће његова емисија освојити публику.

Фото: Промо

- Ово је лепа, креативна, занимљива емисија, мислим да ће се свидети гледаоцима. Добио сам ту прилику, а прихватио сам зато што смо спојили све у једном формату, какав до сада није постојао. Спојили смо емоције, спојили смо љубав, породице. Једноставно, радимо на томе да људи схвате колико је важно то најлепше „да“, колико је важно да шире љубав, тако да мислим да ће ова емисија освојити Србију – рекао је Саша без лажне скромности.

Са концептом емисије верна Пинкова публика ће се упознати већ вечерас, али се Саша потрудио да објасни гледаоцима шта их очекује.

- Концепт емисије је да се три просца такмиче за бесплатну свадбу. Дакле, младожења може бити само један, док ће остала два такмичара бити гости на тој свадби. Идеје морају бити искључиво и само кандидатове, а екипа емисије и ја ћемо се потрудити да ту идеју реализујемо. Победник је онај ко буде имао најкреативнију, најемотивнију, најлуђу просидбу – објаснио је Нићифоровић.

Емисија се врти око љубави – па је у том стилу Саша позвао гледаоце од од вечерас прате емисију „Младожења или гост“.

Фото: Промо

- Треба да буду уз емисију „Младожења или гост“ јер ће схватити колико је љубав важна и видеће колико су лепе емоције које ће кандидати показивати кроз емисију – поручио је водитељ.

Подсетимо, просиће и мушкарци и девојке, а како би просидба прошла по плану, друга страна не сме ништа да сазна, па ће се такмичарии служити разним алатима, како би до последњег момента све остала тајна, а у томе ће им помоћу управо водитељ Саша.

Будите сведоци невероватних прича и најузбудљивијих момената – пратите емисију „Младожења или гост“ од вечерас, сваког петка од 22 часа на ТВ Пинк!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas