Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

6 ЖИВОТНИХ ЛЕКЦИЈА једне од најмоћнијих ЖЕНА на свету: Формула за успех познате МИЛИОНЕРКЕ (ФОТО)

Ови савети вам могу помоћи да успете у свему што радите

1660461658_Foto-Printscreen-Instagram-sarablakely.jpg
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - сараблакелy
Oglas

Сара Блејкли дефинитивно је другачија од свих осталих предузетника које сте до сада упознали… Захваљујући популарном доњем вешу "Спанкс" она је постала једна од најмоћнијих пословних жена света - нашла се на "Форбсовој" листи, а вредност њене компаније мери се милионима долара. Ево шта је ова храбра, упорна жена и мајка троје деце поручила дамама широм планете.

 

Увек верујте свом инстинкту

Што више будете веровали себи и ослушкивали свој инстинкт, бићете јачи. Веровала сам до краја у своју идеју за "Спанкс" упркос томе што су ми сви којима сам нудила идеју рекли "Не". Видела сам шта се догодило након тога, и никад више нисам то изгубила из вида.

Искључите аутопилот опцију

Толико често у животу се дешава да радимо нешто онако како су нас други научили. Волим да у току дана застанем и урадим следећу менталну вежбу – затворим очи и помислим: Да ми нико није показао како да радим свој посао, како бих га обављала?

"Не" не значи ништа

Разна пословна искуства и преговарања научила су ме једној невероватној животној вештини - томе да занемарим реч "не" и наставим даље. Научила су ме томе како да уђем на врата и освојим некога за 30 секунди. Научила су ме истрајности. Неуспех није крај света. Толико људи је преда мном поцепало моју визиткарту. Требало ми је много снаге да наставим даље.

Прочитајте још: Будите опрезни: Овај хороскопски знак најчешће ВАРА у вези

Суочите се са оним што не знате

Немојте се плашити лета у непознато. Пре "Спанкса" никада нисам радила у модној индустрији. Нисам имала чак ни везе ни познанства. Буквално сам све радила онако како сам мислила да треба, нисам имала представу о томе како то раде други људи. Најбитније је да верујете себи.

Инспирацију можете наћи свуда

Већина моје инспирације долази захваљујући слушању људи и обраћању пажње на то шта ми је потребно у животу, шта ми недостаје. Инспирацију налазим у магазинима, бојама и природи, у времену које сама проведем са собом, и у својој машти.

Окружите се људима који ће вам пружити подршку

Губљење пријатеља који нису желели да подрже моју замисао је било нешто над чиме нисам имала контролу. На путу ка успеху, неки људи су ме волели, неки нису. Не можете контролисати шта други мисле о вама, па не трошите своју снагу на размишљање. Најбитније је оно што ви саме мислите о себи. Окружите се људима који ће вам пружити подршку и веровати у вас. И, жене, не расипајте енергију на мушкарце. Прави, када наиђе, неће изискивати никакав напор.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas