Oglas
· · Komentari: 0

Njegova smrt i dalje MISTERIJA, a da li znate u koju pevačicu je ROĐA RAIČEVIĆ bio zaljubljen do poslednjeg dana?

Iza njega ostalo je nebrojano hitova

1657621637_rodja-raicevic.jpg
Foto: Youtube printscreen
Oglas

Rođa Raičević, bio je jedan od najboljih domaćih pevača, koji se proslavio numerom "Tako je suđeno". Takmičio se na brojnim festivalima, a veliki uspeh doživeo je zahvaljujući saradnji sa Mirom Škorić.

Pročitajte još: Iza jednog od najvećih hitova DRAGANE MIRKOVIĆ krije se emotivna priča, a posvećena je OVOM muškarcu

Pored pevanja bavio se i komponovanjem, pa je tako iznedrio brojne hitove koje su otpevale Indira Radić, Cakana, Ana Bekuta i mnogi drugi.

Jedan od najvećih hitova s početkomn devedesetih "Tebi moja mazo", koja je proslavila čuvenog pevača Srđana M. takođe je njegova kompozicija.

Popularni pevač je 7. oktobra 2001. pronađen mrtav u svom stanu u Ulici 27. marta, danas Kraljice Marije, od kako je zvanično objavljeno, prekomerne doze droge. Ipak i  nakon 20 godina, neki detalji njegove smrti ostali su nerazjašnjen

Žene su ludele za njim, a on je bio zaljubljen i gajio je platonsku ljubav prema Bubi Miranović.

Pročitajte još: Ovako zvuči kad Novak Đoković i Saša Kovačević zapevaju legendarni HIT (VIDEO)

- Družili smo se na početku njegove karijere. Otišla sam za Toronto i putevi su nam se tad razišli. Bio je divan kolega. Ozbiljan, a opet zabavan u društvu - rekla je Miranovićeva u jednom intervjuu.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas