Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВРШЕН ПАР

Ово је изабраник Иване Шпановић: Због Марка је променила презиме, а ОВИМ поступком ју је потпуно очарао (ФОТО)

Атлетичарка Ивана Шпановић важи за једну од најлепших спортисткиња на свету, а ево ко јој је "украо срце"

1647875890_Untitled.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/ivanaspanovic
Oglas

Ивана Шпановић има разлога за славље након што је освојила златну медаљу у скоку у даљ на Светском дворанском првенству у Београду.  Ивана је одбранила светску титулу и постала прва Европљанка у историји двострука шампионка света, а њена велика подршка током такмичења био је њен муж Марко Вулета за ког се удала у септембру прошле године.

Пре њега Шпановићева се дуги низ година забављала са Владимиром Кумрићем, са којим је након раскида остала у добрим односима. Веза је трајала око десет година и спекулисало се да ће је крунисати браком, међутим до тога није дошло.

Прочитајте још: "ПРЕЛЕПА ИВАНА И БГ СУКЊА": Ивана Шпановић у модној комбинацији коју ће све жене желети да ископирају (ФОТО)

Марко Вулета је Ивани вратио осмех на лице, а након две године везе, ступили су у брак. Њих двоје не крију своју љубав, а сваки слободан тренутак користе за заједничка путовања. 

Иванин супруг Марко по занимању је фитнес тренер и нутрициониста и ако је судити по заједничним фотографијама, воде исти животни стил.

Српска атлетичарка не прича често о приватном животу, те се тако пар крајем прошле године венчао у тајности, а церемонији су присуствовали само чланови породице и блиски пријатељи.

Венчање је одржано на ранчу надомак Београда, у бајковитом амбијенту, а Ивана је након венчања открила како је знала да је Марко онај прави.

"Знала сам да си прави када си ми допустио да носим патике чак и за наш први плес" , написала је Ивана у шали у опису фотографије коју је објавила на свом Инстаграм профилу.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas