· · Komentari: 0
SAVRŠEN PAR

Ovo je izabranik Ivane Španović: Zbog Marka je promenila prezime, a OVIM postupkom ju je potpuno očarao (FOTO)

Atletičarka Ivana Španović važi za jednu od najlepših sportistkinja na svetu, a evo ko joj je "ukrao srce"

1647875890_Untitled.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/ivanaspanovic

Ivana Španović ima razloga za slavlje nakon što je osvojila zlatnu medalju u skoku u dalj na Svetskom dvoranskom prvenstvu u Beogradu.  Ivana je odbranila svetsku titulu i postala prva Evropljanka u istoriji dvostruka šampionka sveta, a njena velika podrška tokom takmičenja bio je njen muž Marko Vuleta za kog se udala u septembru prošle godine.

Pre njega Španovićeva se dugi niz godina zabavljala sa Vladimirom Kumrićem, sa kojim je nakon raskida ostala u dobrim odnosima. Veza je trajala oko deset godina i spekulisalo se da će je krunisati brakom, međutim do toga nije došlo.

Pročitajte još: "PRELEPA IVANA I BG SUKNJA": Ivana Španović u modnoj kombinaciji koju će sve žene želeti da iskopiraju (FOTO)

Marko Vuleta je Ivani vratio osmeh na lice, a nakon dve godine veze, stupili su u brak. NJih dvoje ne kriju svoju ljubav, a svaki slobodan trenutak koriste za zajednička putovanja. 

Ivanin suprug Marko po zanimanju je fitnes trener i nutricionista i ako je suditi po zajedničnim fotografijama, vode isti životni stil.

Srpska atletičarka ne priča često o privatnom životu, te se tako par krajem prošle godine venčao u tajnosti, a ceremoniji su prisustvovali samo članovi porodice i bliski prijatelji.

Venčanje je održano na ranču nadomak Beograda, u bajkovitom ambijentu, a Ivana je nakon venčanja otkrila kako je znala da je Marko onaj pravi.

"Znala sam da si pravi kada si mi dopustio da nosim patike čak i za naš prvi ples" , napisala je Ivana u šali u opisu fotografije koju je objavila na svom Instagram profilu.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.