Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЖЕНА КОЈА ЈЕ ЗАВЕЛА ВИНСЕНТА КАСЕЛА: Исхрана, уз помоћ које Тина Кунакеј чува облине, а делује само на вишак килограма (ФОТО)

Савршену фигуру, по којој је тамнопута манекенка препознатљива, одржава на овај начин

1671959142_shutterstock_1428565259-Tina-Kunakej-naslov.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ова манекенка важи за једну од најлепших дама садашњице, а својом егзотичном лепотом успела је да након Монике Белучи, освоји срце Винсента Касела (56).
Тина (25), која је 31. годину млађа од чувеног француског заводника, привлачи пажњу где год се појави, било на плажи или на догађају закопчана до грла. Како је једном приликом открила, нега и здав начин живота рефлектују се на њен изглед.

Прочитајте још: СОКОВИ за ДЕТОКСИКАЦИЈУ организма? Ово је 10 МИТОВА о исхрани и вежбању у које слепо верујемо

Иначе, ова лепотица није типична мршавица, већ је красе природне облине, а како је навела, она се придржава такозване "дијете без дијете", односно, облика поста. Како каже, за разлику од 'фастинга' где се унос хране ограничава на осам сати, овде постоји више слободе.Храна може да се конзумира од момента када сунце изађе, све док не зађе. Ипак и поред тога што је сатница дужа, управо ту се огледа "цака", а угљени хидрати су потпуно забрањени.

 Прочитајте још: Тајна витке линије Викторије Бекам: Открила од чега се састоји њен тренинг

Она лимунадом и цеђеном лиметом започиње дан. У воду дода и листове свеже нане, а уместо кафе ујутру пије чај. Тина је у више наврата навела, и да је хидратација главни фактор када је добар изглед у питању, а с времена на време пије и воду са чија семенкама које побољшавају пробаву.
За доручак углавном једе овсене кашом, а само мења конзумацију воћа. Најчешће су то боровнице и малине, а користи искључиво биљна млека. За ручак углавном једе суши, или салате са пилетином и рибом.

Уз овај начин исхране резултати долазе брзо, а доктор Оз наводи да је главна предност овакве исхране то што се масне наслаге нестају, али облине остају, што се да приметити по Тинином примеру.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas