
SVI IH OBOŽAVAMO, TITO IH JE POSLUŽIO KRALJICI ELIZABETI, A NIKO NE ZNA KAKO JE NASTALA REČ...
Prvi pisani tragovi o kebabu potiču iz 9. veka, iz grada Samarkanda
Prvi pisani tragovi o kebabu potiču iz 9. veka, iz grada Samarkanda
Pileće Alfredo lazanje prepune su sira i vrlo sočne.
Punjenje paprike je klasično jelo koje nas često vraća u detinjstvo, miris domaće kuhinje i porodičnih ručkova. Ova verzija donosi bogat i zaokružen ukus zahvaljujući pažljivo biranim sastojcima i...
Barbunija Pilaki je tradicionalni turski specijalitet, odnosno pasulj dinstan na maslinovom ulju sa lukom, belim lukom i paradajzom.
Mnogi prave veliku grešku
Fiš paprikaš nije samo jelo – to je slavonska tradicija, duh zajedništva i umetnost pripreme ribe kakvu znaju samo pravi majstori.
Pasulj je bio jedna od najkorišćenijih namirnica i naši preci su ga rado kuvali barem jednom nedeljno. Pravio se u raznim varijantama, a jedna pomalo zaboravljena je medžganik, poznatiji kao...
Ima i onih jela koje mnogi zaobilaze, jer ne samo da nisu primamljiva, već ih je čuvni gastro portal Tejst Atlas uvrstio u najgora jela na svetu
Ako se osećate umorno nakon obroka, sigurno da niste jedini.
Da li i vi nakon jela posežete za voćem?