
ЕГЗОТИЧАН И БОГАТ УКУС: Пилетина са кикирикијем, љутом папричицом и кокосом
Пилетина са кикирикијем, љутом папричицом и кокосом прави се од комада пилећег меса, који се пеку у рерни на плеху.
Пилетина са кикирикијем, љутом папричицом и кокосом прави се од комада пилећег меса, који се пеку у рерни на плеху.
Јело које се планира и спрема са пуно љубави и послужује читавој породици
Пилетина је извор висококвалитетних протеина који су неопходни за изградњу и обнову мишића.
Овако припремљену пилетину морате да пробате!
Маринирање је процес који месу даје додатни укус и текстуру, а кувар открива најбољу за пилетину.
Нећете моћи да јој одолите
Пилетина спремљена на мексички начин има потпуно другачији укус
Осим за главно јело, пилетину можете да служите у салатама, да правите намаз од ње. Једина мана белог меса је та да ако се не припреми како треба, оно може да буде суво и помало безукусно
Нема ништа лепше од добро испохованог меса, свака генерација воли овај начин спремања меса, а кад научите ову методу поховања волећете га још више
Испробајте најбољу маринаду за пилетину