ОД САДА ЋЕТЕ САМО ОВАКО ПРАВИТИ ПИЛЕТИНУ: Рецепт за сос који ће јој дати невероватан укус (ВИДЕО)
Испробајте рецепт за сос који ће вас одушевити.
Испробајте рецепт за сос који ће вас одушевити.
Тешко је говорити о протеинима, а да не поменете пилец́а прса. Имају 25 грама протеина по порцији од 85 грама, али постоје намирнице које имају и више протеина
Пилетина са кикирикијем, љутом папричицом и кокосом прави се од комада пилећег меса, који се пеку у рерни на плеху.
Јело које се планира и спрема са пуно љубави и послужује читавој породици
Пилетина је извор висококвалитетних протеина који су неопходни за изградњу и обнову мишића.
Овако припремљену пилетину морате да пробате!
Маринирање је процес који месу даје додатни укус и текстуру, а кувар открива најбољу за пилетину.
Нећете моћи да јој одолите
Пилетина спремљена на мексички начин има потпуно другачији укус
Осим за главно јело, пилетину можете да служите у салатама, да правите намаз од ње. Једина мана белог меса је та да ако се не припреми како треба, оно може да буде суво и помало безукусно