Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕКСПЕРИМЕНТ

13 МИЛИОНА ПРЕГЛЕДА: Заражени конобар показао колико је заправо ГАДАН овај један СИМПТОМ КОРОНА ВИРУСА (ВИДЕО)

"Пријатељ ми није веровао да не осећам укус, па ми је рекао да поједем нешто стварно гадно. Пристао сам!"

1605276944_mmmh.jpg
Фото: Принтскрин / ТикТок / рустардликемустард
Oglas

Један од симптома који наводе многи заражени корона вирусом јесте губитак чула укуса и мириса. У којој се мери он може појавити, на ТикТоку је показао 30-годишњи конобар и глумац у успону Расел Донели. Пре неколико дана дијагностикован му је Цовид-19.

- Једини симптом који имам је губитак чула мириса и укуса. Све друго је у реду - рекао је Расел.

- Други талас није шала, имао сам среће, искрено. Монотоне дане у изолацији Расел испуњава снимањем видеа за ТикТок, а један је прикупио чак 13 милиона прегледа.

@рустардликемустард

Цовид тасте тестинг. Тхис ис тхе цразиест сенсатион. ##цовид19 ##фyп ##МyХоббy ##финеарт

♬ оригинал соунд - рустардликемустард

Спровео експеримент пред камером

- Пријатељ ми није веровао да не осећам укус, па ми је рекао да поједем нешто стварно гадно. Пристао сам -испричао је Расел у видеу, па навалио на лук, концентровани сок од лимуна и пасту од белог лука. Притом није правио никакве гримасе ни било шта што би указивало на то да му наведени јаки укуси сметају.

Прочитајте још: Тражите је на ПОГРЕШНОМ месту! Вељко тврди да се АТЛАНТИДА налази на дну ДУНАВА, поседује и ДОКАЗЕ

@рустардликемустард

Цовид тест парт 2 WАСАБИ ОРЕО уп неxт. Фор ноw хере’с тхис....##Цовид ##цовидтастетест ##МотиватионМондаy ##финеарт

♬ оригинал соунд - рустардликемустард

- Лук сам мало осећао у синусима, али углавном ништа посебно. Паста од белог лука је била лакша. Сок од лимуна сам држао неколико пута у устима, осетио сам да ме стеже у устима, али није било укуса. Тело очито хемијски реагује, али укусни су ми угашени - описао је заражени конобар.

Прочитајте још: СВЕ СЕ ЗНАЛО УНАПРЕД! Ако 1. јануар падне у СРЕДУ, биће ГЛАДИ, а људи ће УМИРАТИ од ЗАРАЗНЕ БОЛЕСТИ

@рустардликемустард

Ас промисед...WАСАБИ. ТХИС ФООД ИС ДИФФЕРЕНТ. Лесс фун тхан отхер фоодс. ##wаитфорит ##МотиватионМондаy ##цовид ##цовидтастетест ##финеарт ##фyп ##xyзбца

♬ оригинал соунд - рустардликемустард

Расел је снимио још неколико наставака у истом стилу: јео је поморанџу након прања зуба, неколико дана стар лук, рибице у уљу и прилично гадне комбинације укуса. На крају свакога видеа закључио је како "не осећа апсолутно ништа".

Прочитајте још: Шокирани египатским ХИЈЕРОГЛИФИМА у Аустралији археолози имају само ЈЕДНО ОБЈАШЊЕЊЕ

@рустардликемустард

Цовид тасте тест парт 4! Ењоy! МЕРЦХ ИС ОН ТХЕ WАY СТАY ТУНЕД. Лике, схаре, цоммент! ##рустардликемустард ##донтспиллтхеанцховиес

♬ оригинал соунд - рустардликемустард

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas