Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕВЕРОВАТНО

Била је зависник од дроге, предозирала се 15 пута, а сада је својом трансформацијом многе оставила без текста (ФОТО)

Девојка која се налазила у паклу дроге, успела је да победи саму себе

1614671932_New-Project.jpg
Фото: Фацебоок принтсцреен / Мадисон МцМанус
Oglas

Бивша зависница која се чак 15 пута предозирала, успела је да се извуче из пакла дроге и потпуно промени живот. Она је открила како је успела, првенствено да победи себе, а њене фотографије нове, људе су оставиле без текста.

Прочитајте још: Најмлађа МАЈКА у историји човечанства: Дете родила са непуних 6 година (ФОТО/ВИДЕО)

Од запуштене, безвољне особе, која је често била са подливима испод ока, постала је права заносна насмејана лепотица. Девојка по имену Медисон МекМанус, као и многе младе девојке у тинејџерском добу, пошла је погрешним путем због љубави. Њу је у свет дроге увео тадашњи дечко, а једно време била је и бескућник све док није успела да се очисти.

Након што је потпуно променила живот, одлучила је и да се бори за старатељство над својом деветогодишњом ћерком, коју је добила у 18. години. Била је присиљена да је се одрекне, због зависности и јер је често упадала у проблеме са законом, а након 20 година, њена породица коначно је уз њу. Медисон је открила, да је зависност успела да победи, захваљујући групи анонимних алкохоличара.

Желела је да подели са свима своју причу, како би људима објаснила да за све у животу постоји решење.

- Када ми је било доста свега, пронашла сам нови начин живота. Могуће је, постоји помоћ. Зграбите је и не пуштајте - рекла је Медисон, која је открила да је са одвикавањем кренула у 15, години, откривши да је у свему томе највише повредила себе, а онда и своју породицу.

Фото: ВЕРНОН ЦОУНТY ПОЛИЦЕ

- Досад је то било најдуже раздобље у којем нисам користила дрогу - признала је Медисон и додала да је шест година живела на улици, а да је кренула са одвикавањем кренула тек када су је ухапсили.

Прочитајте још: КАКО СЕ КАЖЕ: Код куће сам или кући сам? Да ли и ви грешите?

- Напустила сам школу, дала сам ћерку у хранитељску породицу, једноставно, нисам могла да престанем да се дрогирам. У том тренутку нисам имала породицу, пријатеље,никога другога. Била сам сама.  Боловала сам шест година, болест ме држала у заточеништву. Јако сам сс стидела и жалила сам што сам изгубила ћерку, породицу и себе. -  објаснила је.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas