Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Преживљавање

Ево како да се безбедно крећете по мраку када вам требају слободне руке (ФОТО)

Модел чеоне светиљке МХ-6 произвођача “Лед Ленсер” нуди висок квалитет и употребљивост

1611138605_MH6.jpg
МХ6 - фото: “Лед Ленсер”
Oglas

Неретко нам се деси да док држимо батеријску лампу треба да обавимо неки посао који захтева употребу обе руке. 

Прочитајте још:  Врхунска технологија за максималне резултате (ФОТО)

Интензитет светла може да се подешава од 20 до 200 лумена, фото: “Лед Ленсер”

Без обзира да ли је реч о замени пробушене гуме, интервенцији испод хаубе, сакупљању грања за ватру по мраку или тражењу испуштене ситнице на мрачном тлу – недостаје вам још једна рука. Када нема помоћника, сналазимо се на различите начине: постављењем лампе на најближу подесну површину али то је често прилично незграпно решење.  

Прочитајте још: “НЕСЕСЕР” који живот значи (ФОТО)

Један од бољих начина да се ово превазиђе је коришћење лампе која се носи на глави, са чеоне стране. Осим слободних руку, овакво решење омогућава да светлосни сноп буде усмерен баш у правцу у коме гледате, што често није случај са лампом постављеном на некакав држач поред вас.  

 Одлична аутдор лампа, фото: “Лед Ленсер”

Уз максимални интензитет од 200 лумена и три модуса рада (пуна снага, 20 лумена и стробо), можете и да подешавате фокус и угао светлосног снопа. Преко УСБ прикључка батерија се потпуно напуни за четири сата, а има аутоноомију од 20 сати на нижем интензитету рада. У складу са војним стандардима, лампа је отпорна на квашење (чак и млазом под притиском), али је не треба потапати. 

У многим професијама често се ради у условима слабог осветљења, фото: “Лед Ленсер”

МХ6 је изузетно лака за употребу. Због полимерског кућишта тежи само 90 грама, а подесива еластична трака је врло удобна па је МХ-6 добро решење за многе ситуације, од кућне примене, преко индустријског И занатског сектора до екстремних спортова.  

Прочитајте још: Гледање очима „Предатора“ (ФОТО)

Изузетно удобна И лагана лампа, фото: “Лед Ленсер”

Посебна погодност је што вас упозорава када се ниво батерије испразни, а заштитни механизам за транспорт спречава да се нехотично укључи у торби. Цена варира у зависности од земље набавке, али не прелази 68 евра.

Драган Шапоњић 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas