· · Коментари: 0
ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ

Instagram: Видео разговори и са десктоп апликације

Десктоп верзија друштвене мреже Instagram до сада је ограничавала кориснике у размени порука са другим корисницима на десктоп верзији апликације

instagram-1519537_960_720.jpg
Фото: Pixabay

Ширење chat могућности друштвених мрежа подстакао је и власнике апликације Instagram. Наиме, из ове друштвене мреже најављен је и wеb приступ директним порукама свим својим корисницима.

Наиме, након интерног пробног периода, Instagram је почетком 2020. године започео тестирање директних порука преко десктоп верзије на малом броју корисника.

Прочитајте још: Опрез! Млади, усред короне, прилазе старијима и КАШЉУ ИМ У ЛИЦЕ, потом све објаве на интернету

Ово значи да би корисници убудуће могли да користе ову функцију за учешће у размени порука, фотографија и видео снимака са другим корисницима и са својих десктоп рачунара.

Као што је то већ и уобичајено, за добијање ове могућности и функције, корисници ће можда морати мало да сачекају док се утврде све слабости и мане тест верзије.

Прочитајте још: Уз помоћ ТРИ апликације средите ваш профил на мрежама као професионалац

Давање приступа приватним порукама без обзира коју платформу корисник користи био је циљ Facebook-а још од пролећа 2019. године. Ипак, идеја компаније је да ће све њихове апликације на крају бити уједињене и да ће се из једне апликације моћи управљати другима, а то укључује Facebook, Instagram, WhatsApp и Messenger.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.