· · Коментари: 0
МОДНИ ТРИКОВИ

Један трик УШТЕДЕЋЕ вам гомилу новца! Ево како да знате да ли ће вам ШТИКЛЕ бити УДОБНЕ (Фото)

Нагиб на ципелама на потпетицу је важнији од висине саме потпетице, а ми вам доносимо мере идеалног нагиба који ће вам ноге сачувати бола

stikle.jpg
Фото: Pixabay

Многе су жене слабе на нове штикле када их угледају у излогу радње! Ипак, чест је случај да већ при првом ношењу схватимо да су узалуд дале новац на комад који нам није удобан и који ће нам донети бол.  

Прочитајте још: Желите леп деколте? Поштујте пет основних правила

Како бисте коначно прекинули стару навику куповине док не нађете коначно удобне потпетице, постоји правило уз које ћете лако препознати да ли ће вам штикле бити удобне или не.

Прочитајте још: Овај одевни комад МОРАТЕ понети овог лета! Позајмите из МАМИНОГ девојачког ормара (Фото)

Суштина је у нагибу. Што је нагиб штикле већи, то ће она бити неудобнија. То се може препознати према удаљености између потпетице и предњег дела ципеле. Што је она већа, то ће штикла бити удобнија и обрнуто.

Размак од три центиметра

Прочитајте још: Носите панталоне као Викторија Бекам (Фото)

Ако купујете штикле на интернету и не можете проверити колика је удаљеност између пете и предњег дела, идеално је да размак буде три центиметра. Штикла са размаком од 2.5 цм од потплата већ може бити врло неудобна.

Нагиб на потпетицама изразито је важан за удобност јер што је удаљеност између потплата и пете мања, то ће се ваша тежина више пребацити на прсте, а управо је то оно што је болно за стопала.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.