Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЈЕЗИВО

Јео је сирово месо и уживао у мучењу деце ... Да ли знате ко је најсуровији серијски убица у историји? (ВИДЕО)

Хвалио се да је убио по једно дете у свакој америчкој држави

1607107058_albert.jpg
Фото: Тwиттер принтсцреен /@АлуцардТхеФкер
Oglas

Рођен је као Хамилтон Фиш, а име Алберт додао је након смрти старијег брата. У тренутку рођења, отац му је имао 75 година, а мајка 32.

Прочитајте још: Направила је СЕЛФИ и следила се од СТРАХА!

Убрзо након очеве смрти послат је у сиротиште где је био жртва злостављања. Верује се да је негде у то време Фиш почео да заправо ужива у болу.

Затим, 1880. његова мајка нашла је посао и узела га је из сиротишта. Одрастајући, Фиш је често ишао и у јавна купатила, где је могао да гледа голе мушкарце. Године 1890. почео је да се проституише и тиме се бавио осам година све док му мајка није уговорила брак.

Иако је изгледало да је Фиш оставио порочни живот за собом и почео да ради као молер, потајно је наставио свој болесни хоби – злостављање деце, углавном дечака млађих од 6 година. Како је време пролазило, постао је опседнут сексуалним сакаћењем. Породица се 1910. године преселила у Делавер. Фиш је ту упознао деветнаестогодишњег ментално заосталог Томаса Кедена са којим се упустио у садомазохистичку везу. Ипак, ускоро је желео више.

Одвео је Кедена у изоловану шумску кућу и мучио га две недеље, одсекао му део пениса и појео га. Затим је несрећном младићу завио ране, дао му 10 долара и нестао. До данас се не зна шта се догодило са Кеденом након тога. Током 1917. Фишаева жена је побегла оставивши га да брине о шесторо њихове деце. После овога Фиш је почео да “чује гласове”. Наводно, једном се завио у тепих, рекавши да прати инструкције Јована Апостола.
 

У исто време, Фиш је почео да ужива у самоповређивању. Убадао је себи игле по телу, посебно по пенису, а некада је тражио и од сопствене деце да му то раде. Такође је тукао себе дрвеном батином на коју је укуцао бодље. Изненађујуће, али осим ових болесних захтева, нема доказа да је Фиш икада повредио или занемаривао сопствену децу. 

 Фиш је почео да једе искључиво сирово месо, али му ни ово није било довољно. Године 1910. први пут је убио – дечака Томас Беден из града Вилмингтон у Делаверу

 
Највише злочина Фиш је починио над ментално болесном или Афроамеричком децом. Једном када би пронашао жртву, Фиш би је мучио, секао и на крају убио користећи своје “алате из пакла” – месарски нож, сатару и ручну тестеру. Затим би је појео и тако уконио тело. Годинама због тога није био откривен. У мају 1928. Фиш је у новинама видео оглас који га је заинтригирао. Извесни Едвард Бад је тражио посао са следећим описом: “Млад човек, 18 година, жели посао у унутрашњости”. 

Тада 58-годишњи Фиш је ускоро посетио породицу Бад, на Менхетну и представио се као фармер Френк Хауард. Доживео је непријатно изненађење када је схватио да је Едвард много већи и крупнији него што је очекивао. Уместо тога, убица се фокусирао на дечакову десетогодишњу сестру Грејс.

Обећао је да ће запослити Бада и да ће их поново посетити за неколико дана. Током друге посете, рекао је да је чврсто одлучио да запосли Едварда, а родитеље, Делију и Алберта И Бада, замолио да пусте младу Грејс са њим на рођендан његове сестре. Није познато како, али Фиш је успео да убеди родитеље да пусте девојчицу. То је био последњи пут да је Грејс виђена жива.

Полиција је узалуд трагала за Френком Хауардом јер такав човек никада није постојао. Чак шест година након отмице, на адресу Бадових стигло је анонимно писмо препуно одвратних детаља о томе како је девојчица убијена и затим поједена.

Иако писмо није било потписано, полиција је успела да прати траг све до Фиша који је коначно ухапшен. Убрзо је признао да је убио и појео Грејс. Једанаестог дана марта 1935. године почело је суђење најстрашнијем серијском убици деце у Америци.  Фиш је тврдио да му је Бог наредио да убија децу, а одбрана се заснивала на његовој неурачунљивости. Ипак, након само 10 дана суђења, Алберт Фиш је проглашен ментално здравим, самим тим свесним онога што је починио и - апсолутно кривим.

Прочитајте још: Никада ДОКАЗАНО: АНЂЕЛИ или мистериозни ЛЕПТИРИ спашавали су људе испод рушевина

Касније је откривено да је већина пороте сматрала Фиша лудим, али није желела да на тај начин избегне смртну казну.  Погубљен је у затвору Синг-Синг 16. јануара 1936. као најстарија особа икада убијена на електричној столици. У тренутку смрти имао је 65 година.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas