Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАЖА

Мадона направила селфи у кожном бикинију, ћерка Лурд објавила и свој - КО БОЉЕ изгледа? (ФОТО)

Мадона воли да прави селфије у купатилу, а овог пута се сликала у кожном купаћем костиму.

1623654232_madonakupatilo.PNG
Фото: Instagram/ screenshot madonna
Oglas

Мадона се вратила у Њујорк да заврши нове песме, али је на Instagram објавила свеже слике у бикинију. Она се сликала у купатилу, а у исто време њена ћерка Лурд је објавила слику у бикинију са плаже.

Прочитајте још: Очаравајућа унука краљице Елизабете: Да ли је она нова звезда краљевске породице?

Селфи у купатилу у кожном бикинију

Мадона је мајка шесторо деце и слику у кожном бикинију потписала речима:

Недостајале су ми твоје слике из купатила.

- Нови живот, Њујорк, поново откривање (New Life, New York. Re-Invention) - каже Мадона.

Када је написала Re-Invention вероватно је мислила на турнеју и серију невероватно успешних концерата које је имала 2004. године и коју би сигурно желела да понови. Фанови су одушевљено лајковали слику и коментарисали речима: "Прелепа, недостајале су нам твоје слике из купатила".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Лурд је бунтовна као и мајка

Лурд (24) је показала да крушка не пада даље од дрвета, јер је и она објавила своју слику у бикинију. Она не носи кожни, већ зелени бикини и има фантастично тело.

Зелени бикини не оставља много машти

Лурд за разлику од мајке нема вежбом обликовано тело. На слици мало шта препушта машти.

Прочитајте још: Ако је МЕГАН МАРКЛ понела ове САВРШЕНЕ ПАНТАЛОНЕ, мораћете и ви! Прекопирајте стил ове МОДНЕ ИКОНЕ (ФОТО)

Лурд често објављује слике са плаже или из провода са другарицама. Не либи се да објави слике са цигаретама и алхолом, чиме још једном доказује да је ћерка своје мајке која је, такође, била бунтовна у младим годинама.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LourdesLeon (@lourdsleon)

Лурд је настарија Мадонина ћерка, јер је певачица усвојила четворо деце са Малавија. Мадона је 1998. године написала и посветила песму "Little Star" ћерки Лурд.  ЊЕн отац је Карлос Леон, док је малог Рока Мадона добила са режисером Гајем Ричијем.

 

Прочитајте још: Роберт де Ниро о промашајима у каријери: Преварили су ме у филму КУМ!

Мадона прилично крије приватни живот, али Лола ће по свему судећи кренути стопама мајке.

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas