Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК

На необичан начин помаже женама: Има чак 78 деце, а сада 13 жена чека његово дете

Не зна ни свима имена

1614938328_slika.jpg
Фото: Фацебоок/Ницоле Санфилиппо
Oglas

Овај невероватан човек, има чак 78-оро деце. Неку не стигне да види сваки дан, а неке синове и ћерке није до сада видео никад.

Прочитајте још: Готичарка се преобразила у "Инстаграм модела", а реакција њеног дечка је хит (ВИДЕО)

Мушкарац Ари Нејџел из Америке, воли на веома необичан начин да помаже женама - помаже им да затрудне, па је тако до сада постао отац чак 78-оро деце, а неке никада није до сада видео. Тренутно 13 жена чека његово дете, што значи да ће ова бројка ускоро прећи 100. Због своје "професије", добио је надимак "сперминатор".


Иако је већина његове деце у Америци, он помаже женама из разних делова света и истиче да никада своје услуге није наплатио.

- Све што добијем је пуно пољубаца и загрљаја, као и доживотну захвалност. Срећан сам јер имам толико деце. Неке од њих виђам сваки дан, а неке нисам никада срео. То зависи од жеља породице - рекао је недавно. Пуно путује по свету, а захтеви жена се све више повећавају и признаје да је само десетак деце зачето сексом.

- Десетак деце зачето је сексом, али то сам радио на почетку овог путовања јер нисам знао за неки други начин. Како је  све више жена почело да ме зове, осигурао сам себе и њих,јер секс без заштите може да буде опасан, па сам одлучио да  сперму достављам у чашицама - закључио је.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas