Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДИЈЕТА

Најбољи начин да решите проблеме опуштене коже после мршављења

Иако успете да се ослободите вишка килограма након мукотрпних дијета, ту није решење ваших проблема.

1605899550_dijeta.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Кожа са годинама губи елсатичност и потребна јој је хидратација, постоји неколико начина уз помоћу којих ћете решити опуштеност коже после губитка килограма.

Прочитајте још: Не верујете да можете да ИЗГУБИТЕ 5 килограма за 2 ДАНА? Пробајте и уверите се!

Разним дијетама можете дотерати вашу линију до савршенстава, али ту није крај и не можете се тек тако ослободити опуштене коже након губитка килограма. Постоји неколико трикова који ће вам помоћи, да се решите оваквих проблема.

 

Фото:деспоситос

Килограме губите полако

Полако губљење килограма омогућиће да се кожа превише не опусти. Брзе дијете нису добре за ваше здравље, сигурније је ако мршавите полако уз здраву исхрану и редовно вежбање.

Пилинг коже

Стручњаци сматрају да је за постизање затегнутије коже одличан пилинг и трљање коже са морском сољу или неким другим препаратима намењеним за ту сврху. То подстиче бољу циркулацију, а резултат је здрава, еластична кожа. Урадите добар пилинг за време туширања неколико пута недељно.

Користите креме са колагеном

Још један начин за затезање коже су креме са колагеном. Коштају, али исплати се. Добро се распитајте о тим кремама јер не делује сваки производ на свакога исто.

Терапија масажом

После мршављења и масаже помажу да се кожа затегне. Зашто не би пробали? У најбољем случају, помоћи ће да кожа добије бољи изглед, а у "најгорем" случају деловаће опуштајуће на вас.

Прочитајте још:Не верујете да можете да ИЗГУБИТЕ 5 килограма за 2 ДАНА? Пробајте и уверите се!

Пијте много воде и вежбајте

Здрава кожа је она богата влагом и то већ сви знају. Замените сокове водом и пијте искључиво воду преко дана. На тај начин, резултат је загарантован. Осим тога, један од најбољих начина је и адекватно вежбање, али потребна је дисциплина. Препоручује се и јога.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas