Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗДРАВЕ НАВИКЕ

Да ли сте чули за ДИЈЕТУ засновану на ХРАНИ ЗА БЕБЕ? Иако се у њу куне Џенифер Анистон, будите опрезни!

Заговорници ове дијете тврде да је ово најбољи начин губљења килограма...

1621547735_Depositphotos_198930100_s-2019.jpg
Фото: Depositphotos
Oglas

Иако многи од нас траже савршене дијете, које подразумевају брз губитак што већег броја килограма у кратком периоду, постоје и неке дијете које могу озбиљно нарушити ваше здравље. И док заговорници исхране која се заснива на храни за бебе тврде да је ово сигуран пут ка губитку килограма, научна истраживања тврде супротно.

Прочитајте још: КРАЉИЦА ЛЕТИЦИЈА прошетала СЕДЕ - модни хит или неуредна фризура? (ФОТО)

Холивудске звезде  Јеннифер Анистон и Рис Видерспун се куну у ову дијету..
Где је замка?
Ипак, и дечија храна садржи калорије. Ако се појединац преједа дечјом храном, ипак може добити  килограме. Дакле, замена класичне хране храном за бебе није трик којим ћете смршати. Такође, храна за бебе се не зове тако без разлога, она је смишљена тако да садржи хранљиве састојке које подстичу раст и развој бебе, а не одраслог човека. Друго, та храна има јако мало конзерванаса или адитива. Осим свега наведеног, не постоје неке смернице о вежбању које би биле у склопу ове дијете због чега они који је искушају и не смршају постају збуњени и разочарани.

Холивудске звезде  Јеннифер Анистон и Рис Видерспун се куну у ову дијету, али здравствене чињенице говоре да морамо бити опрезни.

Прочитајте још: "То је био највећи ударац у мом животу": Сузана Манчић проговорила о највећем разочарењу!

Исхрана подразумева коришћење дечије хране и хране за бебе, кашица и свих других препарата, који се дају бебама и ситнијој деци.

 Слободно можете појести један класичан здрав оброк за вечеру чак и ако сте конзумирали храну за бебе током челог дана. Темељ ове дијете је замјна висококалоричних намирница и јела храном за бебе. 

Прочитајте још: Снежана Дакић показала ВИТКЕ НОГЕ у шестој деценији, а ово је вежба у коју се КУНЕ (ФОТО)

Наиме, храна за бебе је неслана, изгњечена, кашаста храна која је одрђена количински у паковањима. Тако се чини се да је конзумирање каша једноставан пут ка губитку килограма, јер су редовност храњења и количина коју поједете организовани тако да ћете дневно бити изложени врло ограниченој количини калорија.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas