Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ХОРОР

Најјезивији сусрет на телевизији: Девојка је осетила да нешто није у реду са победником такмичења, а истина је шокирала цео свет! (ВИДЕО)

Срећом, послушала је интуицију.

1626430938_7da2c101e3d8af980aadb3e66865c311c7e76b12.jpg
ФОТО: Принтскрин/ Јутјуб/ Инсиде Едитион
Oglas

Када је водитељ "Игре састанка"  Џим Ланге представио Роднија Алкалу као нежењу број један, успешног фотографа, није знао да је тај човек већ убио најмање пет жена и да је оптужен за покушај убиства девојчице.

Серијски убица

Алкала је осуђен за убиство седам жена, седамдесетих година. Први пут је оптужен за убиство 1979. године због смрти 12-годишње Робин Самсое, која је нестала у јуну те године на путу до балетског студија. Њени посмртни остаци пронађени су скоро две недеље касније у планинама Сан Габријел северно од Лос Анђелеса.

Прочитајте још: Редак и језив снимак последње КОЛОНИЈЕ ГУБАВАЦА: Људи којима су одузели све и избрисали идентитет! (ВИДЕО)

Алкала се појавио у епизоди хит ТВ емисије из 1978. године. Извршни продуцент Мајк Мецгер и његова будућа супруга, координаторка такмичара Елен Мецгер, кажу да се у почетку нису сложили око тога да ли је Алкала добар такмичар за емисију.

У то време није постојала технологија за проверу позадине или национална база података, тако да нико ко је радио у емисији није био свестан да је Алкала до тада имао криминалну историју која је укључивала оптужбу за покушај убиства осмогодишње девојчице.

Био је привлачан и све жене ће га волети, рекла је Елен Мецгер својевремено. Али њен будући супруг осећао је другачије, говорећи да има „чудну личност“.

Током епизоде ​​у којој се појавио Алкала, девојка која је тражила момка за састанак Шерил Бредшо постављала му је питања попут: „Које је твоје најбоље време?“ и „Како те зову и како изгледаш?“ 

Алцала је на ово последње одговорио рекавши: „Зову ме банана и изгледам добро.“ „Можете ли бити мало одређенији?“ Питала је Шерил. „Ољушти ме“, рекао је, бацајући публику у смех.

Избегнута трагедија

Шерил је на крају одабрала Алкалу за састанак. Било је то тачно оно што је Алкала и испланирао, према речима такмичара Џеда Милса, који је био нежења број два и седео је поред Алкале током епизоде. Милс је описао Алкалу као "језивог" и рекао да када су били у зеленој соби пре емисије, Алкала му је рекао, "Увек нађем своју девојку."

Прочитајте још: Радила је као баштован на гробљу, а сада прави накит од људских остатака и има снажан разлог за то! (ФОТО/ВИДЕО)

Међутим, када је Алкала коначно представљен Шерил, Елен Мецгер је рекла да се њено узбуђење да га види претворило у „прилично млако упознавање“.

Следећег дана Шерил је назвала канцеларију емисије и разговарала са Елен. „Рекла је, „ Елен, не могу да изађем са тим типом. Чудне вибрације излазе из њега. Веома је чудан. Није ми пријатно. Да ли ће то бити проблем? ’И наравно, рекала сам,‘ Не. ’“

Можете да замислите колико је девојци било драго што није изашла са њим када се открила истина.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas