Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗАНИМЉИВОСТИ

Посрамљено кренули пут излаза: Ивица и Мартина су отишли да се венчају, а кад су стигли код матичарке ОСТАЛИ СУ У ЧУДУ!

Одлука о венчању је донета на Бадње вече

Depositphotos_2787693_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Кад их је матичарка питала где је остатак сватова, Мартина Чабрајец и Ивица Боровић из Хрватске погледали су је у чуду. Па управо су добили по носу од обезбеђења на улазу.
Млада жена у свеже испегланој одори и изгланцаним ципелама ауторитативно је послала остатак сведока да причекају испред. Успут им је одржала буквицу о правилима понашања. Посрамљено су кренули пут излаза.

Једва су мајке крочиле ногама на од сунца ужарени бетон, кад их је задихани кум позвао натраг у дворану, њих две и осморо осталих гостију. Тако су се Ивица и, након што се потписала у Књигу венчаних, Мартина Боровић венчали са свима које су и желели уза се.  

Прочитајте још: Кад су кренуле НЕСВЕСТИЦЕ Државна агенција му је рекла да их више не зове - зато се преселио у ШУМУ

Венчање у доба короне
Лепо је пре неки дан, на службеним страницама писало да венчањима уз младенце може присуствовати само ужа фамилија. Значи ли то да ако младожења има неколико браће и сестара, а и они имају по неколико деце, сви они, њих рецимо 55-еро, могу на венчање - питала се жена из обезбеђења.

- Да ћемо се венчати, одлучили смо на Бадње вече. Нисмо ни планирали веће венчање, већ смо желели да имамо пролећну свадбу у природи, уз домаћу храну и вино, као и колаче. Све смо то и договорили. Кад то није било могуће, мислили смо код куће нешто да поједемо и попијемо, али је онда пријатељица Тара Самболек смислила нешто друго - говоре, међусобно се надопуњавајући, Ивица и Мартина.

Прочитајте још: Едисон је украо патент и рекао: Тесла, ви не разумете амерички смисао за хумор!

Тара је сватове одлучила да смести у њихову будућу спаваћу собу, у кући која је  још увек у фази изградње и која је Ивичино наслеђе од оца. Њима је до венчања у кућу био забрањен улаз па су тек као брачни пар закорачили у собу чији су зидови били панои за романтичне лампице и свеће. Сто је био постављан елегантно и раскошно, с финим комадима порцуланског посуђа, барокним свећњаком и кристалним чашама. Било је то наизглед једноставно венчање, али с низом профињених детаља.

Фото: Депозит

Прочитајте још: Патријарх се следио када је видео како краљ Александар вуче конопац МРТВАЧКОГ ЗВОНА: Било му је јасно шта следи

Иако је то на крају испало венчање баш по њихову укусу, дах пандемије осетио се у ваздуху. Били су тиши него што би били иначе, нису плесали. У соби није било места, у дворишту нису желели да ризикују због полиције. Чак се и Гром, мешанац с плавом краватом, понашао прикладно тренутку. Све је било свечано, како и приличи венчању, а и суздржавање, како приличи пандемији.

Требали су ићи у Опатију, на медени месец који су добили као свадбени поклон. Свадбу нису желели да одложе, али ће Опатија  причекати октобар.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas