Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
детокс

НАПИТАК који чисти ЈЕТРУ од токсина: Ово можете САМИ да направите

Да би цело тело добро функционисало, неопходно је да јетра буде здрава и очишћена од токсина.

1598513742_Depositphotos_351239176_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Због свакодневног уноса шећера, масноћа, газираних пића и осталих нездравих намирница у јетри се таложе токсини и успорава се њен рад. Зато је неопходно с времена на време урадити детокс тела. Овај народни напитак ће очистити јетру и снабдети је драгоценим хранљивим састојцима.

Прочитајте још: Мучи вас СТОМАК? Прави је тренутак да одете у поље КУКУРУЗА и покупите СВИЛУ

За припрему вам је потребно:

  • 6 лимуна
  • 3 грејпфрута
  • корен ђумбира величине 9-10 цм (или 5 супених кашика ђумбира у праху)
  • 4 чена белог лука
  • неколико листова свеже менте
  • пола литре чисте прокуване воде
  • 3 супене кашике уља од лана
  • 1 чајна кашика кима у праху

Прочитајте још: Можда сте мислили да су ОВО најбоље позе за спавање, али ИСТИНА је потпуно другачија

Припрема:

Исцедите сок од лимуна и грејпфрута у једну посуду. У блендер убаците ђумбир, бели лук и чај од менте те их добро изблендајте. Процедите ову смесу и тај сок (од ђумбира и белог лука) сједините са соком од лимуна и грејпфрута, додајте воду, ким и уље од лана.

Прочитајте још: ОВО је ДИЈЕТА која ПОМАЖЕ у борби против вируса КОВИД 19

Све заједно добро измешајте док не постане компактно. Напитак се пије на празан желудац, након буђења, 2-3 пута недељно.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas