Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОПРОБАНО

"Овим сам уклонила ситне брадавице на кожи!" Јабуково сирће стварно чини ЧУДА! (РЕЦЕПТ)

Брадавице су доброћудне израслине на кожи које су према дефиницији заправо бенигни тумори везивног ткива.

1627971930_BRADAVICE.JPG
Фото: Принтсцреен Yоутубе
Oglas

Брадавица је раст коже узрокован неким врстама вируса који се зове људски папилома вирус (ХПВ). ХПВ инфицира горњи слој коже, обицно улази у тело у пределу поломљене коже.

Вирус узрокује да горњи слој коже брзо расте, формирајући брадавице. Већина брадавица одлази сами у року од неколико месеци или година. Брадавице могу расти било где на телу, и постоје разлиците врсте.

На пример, уобичајене брадавице расту најцешце на рукама, али могу расти било где. 

Како се брадавице шире?

Брадавице се лако могу ширити директним контактом са људским папиломавирусом. Можете се поново заразити додиривањем брадавице, а затим додиривањем другог дијела вашег тела. Можете да заразите другу особу тако што цете делити пешкири, бријач или друге личне ствари.

Након што сте имали контакт са ХПВ-ом, може да потраје много месеци успореног раста испод коже пре него што приметите брадавицу. Мало је вероватно да цете добити брадавице сваки пут кад дођете у контакт са ХПВ-ом.

Неки људи вероватније имају брадавице од других.

Који су симптоми?

Брадавице долазе у широком спектру облика и велицина. Брадавица може бити удубљење са грубом површином, или може бити равно и глатко. Ситни крвни судови расте у језгру брадавице да би га снабдевали крвљу.

У обицним и плантарним брадавицама, ови крвни судови могу изгледати као тамне тачке у центру брадавице. Брадавице су обично безболне. Али брадавица која расте на месту где вршите притисак, као на прсту или на дну стопала, може бити болно.

Како су брадавице дијагностиковане?

Лекар обично може реци да ли је раст бора брадавица само гледајуци у њега. Ваш лекар може узети узорак брадавице и погледати га под микроскопом (биопсију коже). То се може уцинити ако није јасно да је раст брадавица. Такође се може урадити ако је раст коже тамнији од коже која га окружује, је неправилан облик на кожи, крварење или је велики и брзо расте.

Лечење брадавица не функционише увек. Чак и након што брадавица скупље или нестане, брадавице се могу вратити или ширити на друге делове тела. То је зато што вецина третмана уништава брадавицу, али не убија вирус који узрокује брадавице.

Уклоните их уз помоћ ЈАБУКОВОГ СИРЋЕТА

Добра ствар је да их можете уклонити и у вашем дому без одласка доктору. Потребан вам је само један састојак, а то је - јабуково сирће. То је све што вам је потребно да их уклоните без крварења и без икаквих ожиљака.

Сматра се да је јабуково сирће један од најефикаснијих кућних лекова. Може се користити за лечење различитих здравствених стања, а уклањање фиброма је један од њих, захваљујући својој киселости.

Запамтите, никада не смете користити јабуково сирће за уклањање брадавице око капака, јер може иритирати ваше очи.

Ова метода делује код већине људи

 Ево како:

Пажљиво оперите подручје око брадавице користећи воду и благи сапун.

Брадавицу први пут можете држати у води 15 минута (односно може се на њему држати вата натопљена водом) или се пак брадавица мало протрља с нечим (нпр. новом четкицом за зубе и сл.). Просушите. Натопите комадић вате јабуковим сирћем и исцедите вишак.

Положите памук директно на брадавицу, те је прекријте фластером или завојем, да будете сигурни да ће остати на месту. Оставите га 15 минута, а затим исперите водом. Поновите поступак 3 пута на дан, неколико дана до седам дана или више ако је потребно. Брадавица би прво требала доста потамнети, затим би се појавила крастица. На крају, брадавица би се осушила и отпала.

Зависно о величини брадавице тј. колико је она дубоко у кожи, обично настаје мало оштећење (ожиљак) и оно се маже невеновом масти или алое вера гелом. Ако брадавица није дубоко у кожи, ожиљак не би требао остати - ако се све ово уради пажљиво.

Уклоните брадавице БЕЛИМ ЛУКОМ

У приложеном видеу погледајте како се брадавице уклањају белим луком. Коментари људи који су користили овај поступак су позитивни и сматрају да им је помогло већ након 7 дана. Бели лук је природан антибиотик, па не штети кожи и нашем здрављу, а можда помогне и код овог, све учесталијег, проблема.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas