· · Коментари: 0
психологија

Овог лека у апотекама НЕМА, свима је НЕОПХОДАН, а свако од нас може САМ ДА ГА НАПРАВИ

Каже се да је смејање најбољи лек, али да ли увек и када није искрен? Психолог Владимир Ђурић говори о смеху, срећи и искрености то двоје. У наставку прочитајте поучну причу о његовом виђењу смеха.

1595411002_people-2567915_1280.jpg
Фото: Пиxабаy

- Смејање је најбољи лек, међутим, ако се смејемо баш без икаквог разлога, можда су нам лекови ипак неопходни.  Или макар да научимо да је у реду и друге емоције повремено показати јер их свакакве свакако свако има. Људи се једино разликују по нивоу показивања истих.  Мада то доста зависи и од тога колико их познајемо и до ког дела њихове душе смо добацили. А то у ствари значи да није смех сам по себи благотворан. Он је само последица нечега много битнијег.

Фото: Фацебоок/ Др Владимир Ђурић

Прочитајте још: РОДИТЕЉИ ово ПРАВИЛО морате да знате, сачуваће вашу ДЕЦУ од опасности данашњице

У реду је и друге емоције повремено показивати

Суштински лече разлози за осмех. Награде.Остварене жеље. Дуго чекане и планиране, па остварене замисли. Успеси. Постигнућа. Мале радости. Чаробни тренуци и угођаји. Они су заиста највећа брана психопатологиј.И И можда нисмо ни проклети, нити болесни, већ нас та несташица мори и убија.  И можда се у њеном решавању у стабилно успостављеном и сугурном снабдевању и редовној испоруци пакета среће на нашу кућну адресу и крије лек и спас за све наше муке.

Прочитајте још: ТРГНИТЕ СЕ! Ако је мајка НЕСРЕЋНА, деца ће бити ПОПУТ ЊЕ!

- Јер знате већ: Нема лека који може излечити оно што може излечити срећа рекао је Габријел Гарсија Маркес.

Усрећилексин је у ствари лек који нам треба. Проблем је што га у апотекама нема.  А ове уличне варијанте су препуне нежељених дејстава и скривених мука те нам нажалост преостаје само једно. Да га замешамо и усавршимо у сопственој лабораторији. И да га унапређујемо све док не дођемо до аутентичне формуле баш по нашем укусу.

Прочитајте још: Дозволили сте малом детету да гледа ТВ? Направили сте велику грешку, а схватићете кад буде касно

Предлажем да почнемо са милиграмом дневно. Данас.
Срећно колеге!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.