Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРЕМ

Погледајте ОВАЈ ДЕО КУЋЕ и биће вам јасно какви укућани ту живе!

Предворје куће или трем налик је излогу у радњи - указује шта можемо да очекујемо унутра.

1596805815_Depositphotos_7085124_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Попут својеврсне личне карте власника, овај простор је огледало нашег бића, па и куће, са нагласком на хедонистички сегмент. Ко још не би волео да се удобно завали у омиљену столицу или љуљашку на трему, испред свог дома или викендице и, наткривен, из “дебеле” хладовине, ужива у пићу, читању или, једноставно, спокоју.

Прочитајте још: О овом хотелу КОЛАЈУ ПРИЧЕ, сваки детаљ говори ЈЕДНО, а сада мами и СРБЕ (ФОТО)

Прочитајте још: Можда овог ЛЕТА не идете на МОРЕ, али то није разлог да се не ПОИГРАТЕ МОРСКИМ стилом

Небројене сценографије америчких филмова укључивале су овај наткривени простор испред куће, тако да је тешко замислити дом без трема у том делу света. Међутим, иако је Америка прва асоцијација на њих, поново су све присутнији и код нас, па што се не бисмо позабавили начинима на које можете да их уредите.

Бео је савршен за породице без мале деце Фото: Депозит

Столице на љуљање, модернијег или старинског дизајна, неизоставан су детаљ. Уколико су вам спољни зидови и под светле боје, савршено, контрастно, уз њих се слажу шалони, фењер лампе и “љуље” офарбане у црно, са црвенкастим детаљима у виду јастучића за седење.

Сведене линије оплемените саксијем са цвећем.

Овакав простор, поприлично сведених линија, можете оплеменити саксијама са цвећем, а на другом крају трема поставити сто за ручавање са столицама.

Прочитајте још: СИВИ зид, ЗЕЛЕНА софа и ЦРНИ тепих: Унесите ИНДУСТРИЈСКИХ дизајн у дом

Бајковити, романтични изглед предворја куће добићете ако зидове окречите у светложуту боју, која је, иначе, најпожељнији избор ове године за њих, под у небо плаву, у ћошак поставите две столице и сточић од “чипкасто” преплетеног ратана, а на стубове и плафон окачите висеће саксије са цвећем боје цикламе. Улазна врата налик китњастом огледалу додаће ноту шика овом призору, а меко ће га “ушушкати” саксије са цвећем на рубу степеница.

Трем добродошлице Фото: Депозитфото

Веома ефектно изгледа ако је један од стубова који држе надстрешницу рађен од слаганог камена неправилног облика, а тај, нешто робуснији имиџ, можете допунити тешким, дрвеним вратима са звекиром и сточићем од кованог гвожђа.

Мекане, велике баштенске гарнитуре са троседима и фотељама, најлепше ће се разбашкарити наслоњене на нижи зид од степеница или дрвену ограду, а избор боја овде пада на “органске” нијансе и боје земље.

Прочитајте још: КОМАД намештаја који тера непожељне ГОСТЕ и привлачи БОГАТСТВО

Уколико тако опремљен трем можете да застаклите по потреби, добићете додатни простор за дневне активности у хладнијим данима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas