Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕК ИЗ ПРИРОДЕ

Са КАНДИДОМ нема шале! Ево која четири ЛЕКОВИТА ЧАЈА је трајно убијају (РЕЦЕПТ)

Проблем са кандидом постао је све учесталији услед слабљења имунитета и светске пандемије корона вируса.

1613678465_Depositphotos_39602449_s-2019.jpg
Фото: Depositphotos
Oglas

Први знаци ширења кандиде могу се препознати већ у усној дупљи. Кандида у устима подразумева печење, болове, наслаге због великог броја кандиде. Може да се деси да клиничка слика није јасна и да наслаге имају псеудомембранозни облик, односно једну мембрану која је беличаста и иза које се налази упала. Након тога, кандида се даље шири и хвата се за цревни зид.

Уколико тада није заустављен њен раст, долази до бушења и стварања сићушних рупица у цревном зиду.

Прочитајте још: 6 неочекиваних лекова за ЗУБОБОЉУ: Сви их имамо у кући и невероватно помажу

Доносимо вам четири лековита чаја која решавају проблем са упорном кандидом.

Чајна мешавина против кандиде

Направите чајну мешавину од 50 грама пелина, 50 грама ораховог листа, 100 грама бршљена и 100 грама жалфије, па 3 кашике ове мешавине прелијте са 500 милилитара кључале воде. Оставити све да одстоји сат времена, па пити два пута дневно.

Чај од маслачка 
Чај од корена маслачка је сјајан пробиотик и помаже јетри да се ослободи токсина које кандида производи. Чај се користи и за боље варење и смањење надимања. Чај се припрема од кашике уситњеног корена маслачка који се прелије са 250 милилитара увреле воде, а затим оставили 10 до 15 минута да стоји поклопљено. Конзумира се најмање три пута дневно.

Чај од ђумбира 

Прочитајте још: 6 МАГИЧНИХ КРИСТАЛА: Донеће добре вибрације, позитивну енергију и благостање

Препоручљиво је користити ђумбир сваког дана, као додатак јелима. Пошто има јака антифунгицидна својства можете правити и чај: исеците комадић свежег ђумбира величине 1 центиметар и кувајте 15 минута на лаганој ватри. Процедите и пијте топло. Можете додати мало сока од лимуна. Овај чај је препоручљив и за друга запаљенска стања и можете га пити редовно 1 до 2 шоље.

Прочитајте још: Како нанети маскару и снеку према ОБЛИКУ ОЧИЈУ? Савети шминкера

Чај од коприве 

Чај од корпиве се припрема тако што се кашичица сувих и уситњених листова коприве прелије шољом кључале воде и остави 10 до 15 минута поклопљено док се не прохлади. Овај чај врши детоксикацију организма и заслужан је за очување нивоа бакра током инфекције. Конзумира се најмање три пута дневно све док се цандида не уништи.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas