Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
опрез

Четири ситуације у којима не треба да носимо УСКЕ ФАРМЕРКЕ: Могу да направе додатни проблем

Иако су уске фармерице годинама у моди, некима нису препоручљиве, јер њихово често ношење може да изазове велике проблеме.

1645023317_c5921f11359fb53bfa5edf6426846f3380e2951a.jpg
Фото: Депосит
Oglas

У наставку прочитајте кад не би требало да носите овај модел џинса.

Када не треба да се носе уске фармерке?

Кандида

Ако имате инфекцију, не би требало да носите уске фармерке, јер оне доприносе развијању гљивица. Саме по себи такве фармерке, наравно, не могу изазвати болест, али ако вас мучи ова инфекција заборавите неко време на уски џинс.

Циститис

Уске панталоне прекидају циркулацију крви у карличним органима и спречавају нормално функционисање бешике.

Проширене вене

Ако имате проширене вене носите уске фармерке са опрезом – оне компресују ноге а самим тим и крвне судове, тако да стопала могу бити болна и отечена.

Прочитајте још: УЉЕ ОД ЦИМЕТА: Смањује нападе глади и јача имунитет!

Болови у куковима док ходате

Могуц́е је да неке од ваших омиљених фармерки изазивају болове у куковима док ходате. Оне врше притисак на нерв који пролази од препоне до бутина. Симптоми болести су слабост једне ноге, утрнутост, бол у пределу препона, пише зенскимагазин.

Све ово не значи да не можете носити уске фармерке, али покушајте да то не радите више од три пута недељно. На крају крајева, има толико модела модерних фармерки!

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas