Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕГЕНДЕ

Шта ради Алексис из "Династије" и како сада изгледа? Изнеђење је шта ради!

За почетак, Џоанс Колинс има 88 година! И још увек ради...

1624259416_dzoan-kolins.png
Фото: ЕПА
Oglas

Пет пута се удавала, стекла богатство и славу тек у позним годинама, а сви смо је гледали без даха у супер популарној серији "Династија" као Алексис Колби Карингтом од 1981. до 1991. године.

Прочитајте још: Ако имате папагаја или волите да храните голубове, чувајте се ОВЕ болести

Пре свега, треба имати у виду да Џоан Колинс има 88 година! Не би јој никада дали толико, јер изгледа одлично.

- Рођена сам са "срећним геном" и пуна сам енергије, па то чини да изгледам млађе. Тешко сам радила читав свој живот. Нико ми никада ништа није дао на тањиру, али сваког јутра се пробудим и помислим: Боже колико сам срећна! Онда ударим у дрво и бринем о себи - каже Џоан Колинс.

Колико се пута удавала Џоан Колинс?

Џоан се пет пута удавала, а први пут са 19 година 1952. године за ирског глумца Маквела Рида. Развели су се после само четири године, а онда се удала за текстописца Ентонија Њулија и били су у браку осам година.

Трећи пут се удала за америчког бизнисмена Рона Каса 1972. године и остали су заједно читаву деценију. Већ 1985. године се удала за певача Питера Холма, али су се развели после две године.

Прочитајте још: Све гледају Камилу: Трке у Аскоту показале како се гламурозно носи шешир (ФОТО)

Од 2002. године Џоан је срећно удата за петом мужа Персија Џибсона.

Колико деце има Џоан Колинс?

Џоан Колинс има ћерку Тару (57) која ради као ТВ водитељ и продуцент и сина Александра (55) који је уметник. Са трећим мужем добила је ћерку Катину (48) која је глумица, а можда сте је гледали у филму "Отимист".

Прочитајте још: Чај од ЉУБИЧИЦА: Умирује грло и осип на кожи

Џоан тренутно има троје унучади: Аву (16), Миел (22) и Вестона (18). 

Колико новца има Џоан Колинс?

На врхунцу глумачке каријере Џоан Колинс је објавила мемоаре и постала успешан писац љубавних романа, јер је продала 50 милиона копија. Њена сестра Џеки је, иначе, веома познат писац.

Прочитајте још: Родитељи Кејт Мидлтон данас имају дупло СЛАВЉЕ: Ево како ће војвоткиња изгледати када остари! (ФОТО)

Она је и колумниста у часописима "The Times" и "Harper's Bazaar", па може да се каже да још увек ради. Њено богатство се процењује на више од 50 милиона евра.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas